Aasia Matkavinkit

Tällainen matkakohde on Malediivit – käytännön vinkit saarille

30.11.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Tällainen matkakohde on Malediivit – käytännön vinkit saarille

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 4.12.2019 at 20:26

  ”Mielestämme maassa kuuluu olla maan tavalla” Tämä on täysin totta! Välillä itse suorastaan ärsyttää joidenkin turistien totaalinen piittaamattomuus!

  Ja hyvä muistutus, että kannattaa varata nimenomaan pieniä seteleitä. Yleensähän se on päinvastoin, pienimpiä ei kovin mieluusti tunnuta edes hyväksyvän.

  Näkyikö noita paholaisrauskuja kummallakin saarella?

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 5.12.2019 at 20:59

   Sama juttu, tiettyjen turistien tietynlainen asenne on kyllä kamalaa. Jos päättää matkustaa jonnekin, mielestäni tekemällään valinnalla päättää jo sen, että myös käyttäytyy valitsemansa kohteen edellyttämillä tavoilla.

   Malediiveille pienet setelit oli hyvä veto, sillä monet pikku asiat, joita dollareilla maksettiin, olivat niin edullisia, että jo 20 dollarilla maksaminen oli välillä hankalaa.

   Piti ihan googlettaa tuo paholaisrausku, mutta se on näemmä sama kuin manta ray. Jos nyt en ole ihan väärässä, niin juuri niitä nähtiin yhdellä snorklausretkellä, joka tehtiin Guraidhoosta. Niitä oli siinä lähivesillä paljonkin. Satama-altaissa taas tuntui uiskentelevan muita rauskuja. Hieman pienempiä.

  Leave a Reply