Suomen suurin matkablogiyhteisö
Suomi Suunnitelmat

Kotimaan matkailuhaaste osa 2 – vuoden 2020 Suomi-kohteeni

9.11.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Kotimaan matkailuhaaste osa 2 – vuoden 2020 Suomi-kohteeni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sofia / Project Forever 10.11.2019 at 22:31

    Nämä kotimaan matkailuhaasteet on kivoja! Oma omatunto kolkuttaa että pitäisi oikeasti itsekin ryhtyä kiertämään Suomea paremmin, mutta mielessäni ulkomaan kohteet vie aina voiton. :/ Tämän asian eteen täytyy selkeästi tehdä hieman ajatustyötä vielä!

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 12.11.2019 at 17:17

      Mä kyllä ymmärrän tuon ongelman, sillä itsekin lähdin mieluummin aina ulkomaille. Ja lähden kyllä edelleen, ainakin yleensä. Mutta on Suomessakin kiva reissata, tosin siihen piti vähän opetella. Kehitä säkin itsellesi vaikka jokin haaste, jos se saisi sutkin aktivoitumaan kotimaanmatkailun saralla :)

    Leave a Reply