Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa Kaupunkilomat Linnat

Historiaa modernin Lontoon keskellä – Tower of Londonin linna

13.10.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Historiaa modernin Lontoon keskellä – Tower of Londonin linna

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eija/Lentävä joogamatto 15.10.2019 at 09:13

    Kävin Lontoon visiitillä 2010 Tower if Londonissa. Tykkäsin ja minäkin tunnustaudun linnojen faniksi. Mutta jännä juttu tuo muisti ja mihin oman huomionsa kiinnittää, en nimittäin muista värikästä norsua ollenkaan :)

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 15.10.2019 at 22:20

      Tower of London on kyllä antoisa ja monipuolinen kohde linnafaneille. Hauskaa, että ollaan käyty noilla samoilla kulmilla samana vuonna, vaikka mä en silloin sisälle linnaan päätynytkään. Mä muistan nähneeni tuollaisia erivärisiä norsupatsaita pitkin Lontoota tuolloin 2010. Ehkä en olisi pelkästään tuohon Towerin vieressä olleeseen yksilöön kiinnittänyt huomiota, mutta kun niitä oli tullut bongailtua jo muuallakin, jäi tuokin varmasti siksi vahvasti mieleen. En tosin tiedä/muista oliko tuo norsujen viljely pitkin kaupunkia pidempiaikainen juttu vai ovatko ne olleet vain lyhyen aikaa jossain esillä. Jos ovat, niin ei ihme, jos ei ole jäänyt muistikuvaa :)

    Leave a Reply