Suomen suurin matkablogiyhteisö
Bussilla ja junalla Eurooppa Matkavinkit

Junalla mukavasti Suomesta Pietariin – kokemuksia Allegrosta

21.9.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Junalla mukavasti Suomesta Pietariin – kokemuksia Allegrosta

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply hannamarihenrika 17.10.2019 at 21:38

    Hyvä postaus! Kiva kuulla junamatkan käytännöistä. Itsellänikin on Pietarin matka suunnitteilla ja haluaisin ehdottomasti mennä juuri junalla. Harmi, kun tuo e-viisumi ei vielä käy juniin, vaikka ei tuo ”perinteisen” viisuminkaan hankkiminen niin suurelta vaivalta kuulosta. :-)

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 22.10.2019 at 22:11

      Kiitos! Pietariin oli todella mukava mennä junalla. Matka ainaki Tampereelta lähtiessä oli sopivan pituinen tuolle matkalle. Viipuriin kiinnostaisi mennä myös joskus junalla. Eihän tuo maksullinen viisumikaan ole suuri ongelma hankkia, mutta olisi tosiaan kivempaa, jos voisi säästää kymppejä ja saada maksuttoman viisumin. Sitä odotellessa :)

    Leave a Reply