Suomen suurin matkablogiyhteisö
Suunnitelmat

Syksyn reissusuunnitelmia ja maa numero 50!

4.9.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Syksyn reissusuunnitelmia ja maa numero 50!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Jossus Travelpics 5.9.2019 at 15:54

  Malediivit kuulosta aivan ihanalta, vaikka en minäkään ole mikään rantaihminen.
  Minä lähden Mauritiukselle lokakuussa ja Vietnamiin marraskuussa. Joten mukava reissusyksy edessä, odotan innolla.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 5.9.2019 at 21:15

   Meillä oli myös Mauritius ja Vietnam mahdollisten kohteiden listalla, mutta nyt Malediivit vei voiton. Sulla on siis edessä mun mielestä varsin mielenkiintoisia reissuja. Varsinkin tuo Mauritius alkoi kiinnostaa, sinne pitää vielä joskus päästä! Sen verran myöhään vaan taidettiin olla näiden lentojen etsimisen kanssa, että sinne ei saanut enää kovin edullisesti järkeviä lentoja, vaan ainakin toiseen suuntaan olisi aina ollut todella pitkä vaihto Dubaissa, mikä olisi verottanut jo matkallaoloaikaa, sillä mulla oli kuitenkin vain rajallinen määrä lomapäiviä käytössä tätä varten.

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 5.9.2019 at 17:06

  Onnea jo nyt 50. maasta! :D Oot kyllä komeasti kartoittanut maita viimeisessä kymmenessä vuodessa, sä ehkä ehtisitkin johonkin sata maata 50 vuodessa. Mulla on edelleen 11 maata matkaa tuonn 50 ennen kuin olen 50, mutta mulla ei ole kyllä epäilystäkään, ettenkö saisi sitä toteutettua. :)

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 5.9.2019 at 21:18

   Kiitos! :) Ehkä tällä tahdilla tosiaan saisin tuon määrän maita kasaan. Mutta toisaalta niin moniin ihaniin kohteisiin myös kiinnostaa palata, joten en ehkä edes lähde yrittämään, vaikka aina vähän pitääkin hullua yllyttää ;) Sulla on niin hyvin aikaa ennen 50. ikävuotta, että varmasti saat oman tavoitteesi täyteen. Odotan innolla, mikä tulee aikanaan olemaan sun 50. maa!

 • Reply Anni | Rajatapaukset 5.9.2019 at 18:11

  Täytyy myöntää että Malediivit ei olis kyllä ollut ainakaan mun ensimmäisen 20 arvauksen joukossa :D

 • Reply Katja / Historia de Viajes 5.9.2019 at 20:32

  Ohhoh Malediivit oli ihan täydellinen yllätys! Mutta siis ihan varmasti kiireen keskellä aivan unelmakohde. Ja onnea jo nyt viidestäkympistä. Sen kunniaksi nyt ainakin joku törkyhyvä cocktail tai smoothie sitten ja kuva eetteriin myös meidän muiden nähtäville! :D

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 5.9.2019 at 21:21

   Niin se oli vähän mullekin :D Mutta tosiaan uskon, että tulee olemaan loistava kohdevalinta, vaikka ei olekaan mulle se tyypillisin. Kiitos! Kyllä tuota saavutusta pitää jollain tavalla juhlistaa. Katsotaan sitten miten :)

 • Reply Sanna 5.9.2019 at 23:52

  Miun virstan pylväs, 30. maa koittaa parin viikon päästä, Ranska ja tarkemmin klassinen Pariisi. En ole sinne jostain syystä hirveemmin halunnut koskaan, mut kiva nyt kokea tuokin kaupunki! Tänä vuonna olin jo käynyt Lontoossa ja Turkissa, jotka ennestään tuttuja niin oli pakko saada uusi kohde ja maa listalle ettei käy ahdistaa 😄

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 8.9.2019 at 14:18

   Pariisi osoittautui mielestäni yllättävän kivaksi kaupungiksi toisella yrittämälläni, mutta tähän varmasti auttoi se, etten edes yrittänyt koluta kaupungin perinteisiä turistinähtävyyksiä, vaan keskityin ihan reilusti mua kiinnostaviin juttuihin. Onnea rajapyykin saavuttamisesta jo nyt :)

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 10.9.2019 at 22:25

  Malediivit kuulostaa hienolta! Meidän oli tarkoitus tänä vuonna mennä Malediiveille, mutta matka peruuntui tai oikeastaan vaihtui Indonesian matkaan.

  Täytyy nyt kuittenkin mainita Malediivien yhteydessä se snorklaus. Itsekään en varsinaisesti tykkää kovin paljoa olla vedessä, mutta upeimmat snorklauspaikat ovat kerta kaikkiaan upeita eikä niitä kannata jättää väliin! Vaikka riutat eivät Malediiveilla ole ehkä aivan huippukunnossa, on Malediivien vesissä runsaasti esimerkiksi kilpikonnia!

  Mille atollille olette menossa?

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 19.9.2019 at 21:30

   Mua ihan nolottaa, että ehdin nykyään vastailla kommentteihin näin pitkällä viiveellä! Malediivit alkaa tässä kiireen keskellä kuulostaa päivä päivältä paremmalta ja ihan innoissani jo odottelen sinne pääsemistä.

   Kyllä mä varmasti ainakin menen kokeilemaan snorklausta tuolla. Mun ensikokemus vaan oli hieman huono, silloin oli maskin kanssa ongelmia, eikä se ole innostanut kokeilemaan uudelleen, mutta ehkä nyt vihdoin! Me ollaan menossa ihan vain parille saarelle Kaafulla. Ei haluttu ottaa maan sisäisiä lentoja, joten se vaikutti kohdevalintoihin. Mutta tuski tuolla kovin huonoa saarivalintaa voi tehdä :)

  Leave a Reply