Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa Kaupunkilomat Linnat

Viipurin linna – hieman surullinen, mutta silti kiehtova

28.8.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Viipurin linna – hieman surullinen, mutta silti kiehtova

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mika / Lähtöportti 30.8.2019 at 11:38

    Oli tosi mielenkiintoista lukea mitä Viipurin linnassa nykyään on, koska mulla ei ollut siitä aavistustakaan. Tämä linna kiinnostaa erityisesti, koska sitä esittävä taulu oli mun lapsuuden huoneen seinällä vuosikausia (voitin sen jonkun Karjala-seuran kokouksessa olleista arpajaisista, vanhemmat pakotti mukaan vaikka olisin halunnut jäädä kotiin katsomaan futista telkkarista). Viipuri kiinnostaisi kyllä nähdä edes kerran, muutenkin kuin junan ikkunasta.

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 1.9.2019 at 21:19

      Pakko myöntää, että mullakaan ei oikein ollut asiasta mitään käsitystä. Onneksi tilanne ei ollut niin paha kuin pelkäsin, mutta hieman linna tuntui kuitenkin olevan retuperällä. Hauska tuo sun taulutarina! Ymmärrän kyllä, että futis olisi kiinnostanut enemmän, mutta ehkä taulu johdattaa sut vihdoin Viipurin linnaan, varsinkin jos nuo viisumijutut Venäjän suuntaan nyt muuttuvat! Arpajaisista ja jalkapallosta tuli mieleen, että voitin kerran jalkapallon koulun arpajaisissa. Pelasin silloin jalkapalloa, joten se oli tosi mieluinen palkinto :D

    Leave a Reply