Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa Kaupunkilomat

Suosikkini Pariisissa – kuvankaunis Buttes-Chaumont -puisto

28.7.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Suosikkini Pariisissa – kuvankaunis Buttes-Chaumont -puisto

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Espanjaan 30.7.2019 at 11:53

    Olipa mukava katsella kivoja kuviasi Buttes Chaumontin puistosta. Se on minunkin suosikkini Pariisissa. Teimme siellä muutama vuosi sitten kymmenpäiväisen kodinvaihdon ja tuo puisto oli asuinpaikkaamme lähin. Vaihtokumppanimme suosittelivat sitä myös. Kävelimme siellä monena iltana ja olen useitakin kertoja tähtäillyt Sibyllan temppelistä Montmarten suuntaan auringonlaskukuvia. Siellä ei heinäkuisina iltoina aivan yksin saanut olla, mutta verrattuna moneen muuhun paikkaan sekaan mahtui hyvin.

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 7.8.2019 at 22:16

      Kiva kuulla sun kokemuksia tuosta puistosta. Tuollainen kodinvaihto on varmasti mukava tapa tutustua kaupunkiin, ja varsinkin jos koti on noin ihanalla paikalla! Tuolla olisi kyllä hienoa viettää iltaa auringonlaskuun asti, ehkä ensi kerralla.

    Leave a Reply