Suomen suurin matkablogiyhteisö
Luontokohteet Suomi

Hervannan Suolijärvi – nimeään kauniimpi retkikohde

25.7.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Hervannan Suolijärvi – nimeään kauniimpi retkikohde

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Noora / Seikkailumielellä 26.7.2019 at 19:58

  Olipa kiva lukea Suolijärvestä ”turistin” silmin, itselleni kun kyseinen järvi on tuttuakin tutumpi ja kierrän sen lähes viikoittain :) Luontopolulta lähtee myös kivoja sivupolkuja esimerkiksi Särkijärvelle, jonka kautta voi kiertää ylimääräisen lenkin tuohon Suolijärven kierrokseen. Tänä kesänä järvelle on tullut myös SUP-lautojen vuokrausta ja kävinkin viime viikonloppuna kiertämässä järven vaihteeksi vesiteitse. Tervetuloa toistekin Hervantaan, tämä on mainettaan parempi paikka!

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 27.7.2019 at 12:10

   Kiva jos ”asiantuntijan” silmin tätä oli kiva lukea :D Mä kyllä tykkäsin Suolijärvestä niin paljon, että jos en asuisi tässä keskustan kahden järven ja upeiden luontomahdollisuuksien keskellä, voisin harkita muuttavani lähemmäksi sitä. Me tehtiinkin pieni koukkaus Särkijärven rantaan, siihen mistä näkyy Vuorekseen vievälle sillalle. Mutta ei sitten jatkettu siitä eteenpäin vaan palattiin takaisin alkuperäiselle reitille. Särkijärveenkin voisin kyllä joskus tutustua paremmin, sekin näytti ainakin näin kesäaikaan varsin kauniilta. Me nähtiinkin suppailijoita tuolla järvellä, sitäkin voisi joskus kokeilla. Kiitos, varmasti tulen Hervantaan taas uudestaan. Muutenkin kuin rapsuttamaan kaverin kissoja :)

 • Reply Suolijärven luontopolku, Tampere | Reissuesan matkablogi 29.5.2020 at 16:32

  […] Hervantajärven ja Suolijärven luontopolkuopas (pdf)Suolijärven sauna – yleinen puulämmitteinen avantosauna | Juttusauna.fiHervannan Suolijärvi – nimeään kauniimpi retkikohde | Kerran poistuin kotoa […]

 • Leave a Reply