Suomen suurin matkablogiyhteisö
Pohdinnat Vuosikatsaus

Kuulumisia ja ohi vierähtäneet blogin 4-vuotissynttärit

23.6.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Kuulumisia ja ohi vierähtäneet blogin 4-vuotissynttärit

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Katja/ HistoriaDeViajes 24.6.2019 at 15:50

  Ompas ihania kesäkuvia!
  Voi kun minuunkin iskisi edes joskus kotikärpänen. Jotenkin tuntuu, että haluaisin olla koko ajan menossa ja tekemässä jotakin. Siis en välttämättä matkustaa mutta olla ulkona, nähdä ihmisiä, pysyä liikkeessä. Ja Tallinna on aina hyvä idea! Siellä pitäisi ehdottomasti käydä useammin itsekin.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 2.7.2019 at 19:55

   Ehkä mä olen tullut niin vanhaksi, että on kiva olla kotona ;) Oon jopa vähän panostanut sisustamiseen pitkästä aikaa, ja se on tuntunut kivalta vaihtelulta. Toki matkasäästämistä unohtamatta! Tallinnassa riittää kyllä tekemistä vaikka kuinka moneksi kerraksi. Olin tosiaan siellä nyt kolmatta kertaa tälle vuodelle ja yhteensä varmasti ainakin kymmenennettä kertaa, ja edelleen viihdyin mainiosti. Sulla on toki Tallinnaan vähän pidempi matka kuin mulla, mutta kyllä sinne silloin tälläin kannattaa mennä vierailemaan.

  Leave a Reply