Suomen suurin matkablogiyhteisö
Etelä-Amerikka Luontokohteet Maailman ympäri

Atacama Salt Flat – huikea suolatasanko Chilessä

1.5.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Atacama Salt Flat – huikea suolatasanko Chilessä

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 3.5.2019 at 23:19

  Hienoja kuvia, mutta yllättävän erilaisilta näyttävät Salar de Uyuniin verrattuna. Useimmiten ne Uyunin retket tosiaan kestävät kolme päivää, mutta suolatasonko/-aavikko, on vain pieni osa retkeä ja muuten keskitytään Andien ja vuoristojärvien maisemiin. Ja myös noihin flamingoihin.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 7.5.2019 at 21:37

   Kiitos! Uyunissa en tosiaan ole käynyt, kuvien perusteella kuitenkin tuntuvat varsin erilaisilta paikoilta. Tässäkin siis yksi syy suunnata joskus Boliviaan – suola on siellä erilaista kuin Chilessä!

 • Reply Ville 20.3.2021 at 00:16

  No huh huh. ”En oikein edes muista olinko paikalla aamulla vai illalla…” mahdatko oikeasti olla käynyt Atacaman autiomaassa, vai lukenut jonkun muun reissuista? Itse siellä ja retkillä käyneenä muistan kyllä vielä kolmen vuoden takaa jokaisen hetken ja retken.

 • Leave a Reply