Kaupunkilomat Maailman ympäri Pohjois-Amerikka

Portland – ihastuttavan idyllistä kaupunkitunnelmaa

20.4.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Portland – ihastuttavan idyllistä kaupunkitunnelmaa

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christa 22.4.2019 at 20:43

  Opiskelin vuoden Portlandissa 90-luvun lopulla. En ole sen jälkeen tuolla käynyt ja osittain näissä kuvissa oli ihan vieras kaupunki. Viihdyin Portlandissa todella hyvin ja tykkäsin juuri siitä, että luonto oli lähellä, vaikka kaupunki on melko iso. Olin muuten jo ihan unohtanut Powellsin, jossa tuli käytyä usein tuon vuoden aikana eri liikkeissä. Mieletön kirjakauppa kyllä.
  Me kävimme Rocky Buttella usein retkeilemässä ja maisemia ihailemassa, sillä college, jossa opiskelin (ja asuin asuntolassa) oli sen vieressä. Mount Hood on upea ja sinne todellakin kannattaa mennä vaeltamaan.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 26.4.2019 at 21:42

   Kiva kuulla sun kokemuksia Portlandista! Kaupunki on varmasti muuttunut noista ajoista. Huomasin juuri eilen, kuinka paljon entinen asuinalueeni Tampereella on muuttunut ihan muutamassa vuodessa. Tuossa ajassa ehtii varmasti jo paljon enemmän. Portland on kyllä varsin iso kaupunki, mutta muutaman päivän vierailun aikana ne alueet, joilla itse pyöri, olivat varsin kompaktit. Powell’s oli kyllä niin upea. Tuollaisissa kirjakaupoissa olisi kiva vierailla myös muualla, jos vastaavia löytyy. Portlandin luontopuoleen kyllä pitää ehdottomasti tutustua seuraavaksi, se näytti niin kutsuvalta!

  Leave a Reply