Suomen suurin matkablogiyhteisö
Etelä-Amerikka Luontokohteet Maailman ympäri

Avaruusmaisemissa Chilen Moon Valleyssa

12.4.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Avaruusmaisemissa Chilen Moon Valleyssa

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 14.4.2019 at 15:47

  Me käytiin tuolla myös muutama kuukausi sitten. Käymisen arvoinen paikka meidänkin mielestämme ja auringonlasku oli upea. Olisimme halunneet kuvata sitä pidempäänkin, mutta kaikki (meidän retki mukaan lukien) jostain syystä lähtivät paikalta heti kun auinko laski taivaanrannan taakse, vaikka meidän mielestämme taivas on yleisesti kauneimmillaan ja punaisimmillaan vasta sen jälkeen.

  Minkä toisen retken San Pedrossa teit?

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 17.4.2019 at 21:17

   Me ollaan kyllä reissattu paljon samoilla kulmilla! Kiva kuulla teidänkin kokemuksia tuolta. Harmi, että teidän retki päättyi noin lyhyen. Me kyllä vietettiin tuolla vielä tovi sen jälkeen, kun aurinko painui taivaanrannan taakse, mutta kyllä retkiseurueet alkoivat aika nopeasti paikalta kaikota H-hetken jälkeen.

   Mä kävin tuon lisäksi Salt Flatilla, ihmettelemässä flamingoja ja suolamuodostelmia. Pitää ehtiä tuostakin paikasta kirjoitella piakkoin, sekin oli todella kiehtova ja erilainen kohde.

  Leave a Reply