Suomen suurin matkablogiyhteisö
Aasia Kaupunkilomat Luontokohteet

Päiväretki Jerusalemista – historiallisia kohteita ja Kuollutmeri

4.4.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Päiväretki Jerusalemista – historiallisia kohteita ja Kuollutmeri

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katja / Historia de Viajes 6.4.2019 at 08:02

  Israelissa negatiivinen puoli on kyllä se että siellä on ihan liikaa mielenkiintoisia paikkoja! :D

  Mulla oli vähän sama kokemus kuolleella merellä. Jotenkin se kylpylä johon mentiin oli aivan parhaat päivänsä nähnyt joskaan ei sentään roskainen. Jordaniassa se ranta oli ihan eri luokkaa palveluineen. En tiiä eikö Israelissa vaan kiinnosta vai menevätkö sieltä mistä aita on matalin :/

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 10.4.2019 at 21:20

   Israelissa oli kyllä ihan uskomaton määrä kiinnostavilta tuntuneita kohteita. Viikossa niistä ehti nähdä murto-osan. No, onneksi sinne voi aina palata :)

   Kiva etten ole ainoa, jolle jäi tuosta Kuolleenmeren alueesta nuhjuinen kuva. Muutenkin tuntuu, että siellä oli vähän joka puolella nuhjuista ja roskaista, mikä oli harmi. Noin kauniin ympäristön soisi pysyvän myös siistinä ja hyvin hoidettuna!

 • Reply Suunnaton 7.4.2019 at 13:57

  Nyt mua alkoi harmittaa, ettei omalla Israelin reissullamme käyty Betlehemissä. Tämän postauksen perusteella se näyttää kivalta paikalta! Jerusalemiin minäkin tykästyin, joten ehkä joskus sinne tulee vielä palattua, ja silloin voisi käydä Betlehemissäkin.
  Kuolleestamerestä mulla on hieman samankaltaiset kokemukset. Käytiin Kuolleellamerellä Jordanian puolella ja myös meidän resorttimme ranta oli jollain tavalla nuhjuinen. Mutta onpa harmi, ettet päässyt uimaan! Kuolleessameressä lilluminen on todella kummallista, hauskaa ja ehdottomasti kokemisen arvoinen juttu.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 10.4.2019 at 21:23

   Betlehem oli kyllä kiinnostava kaupunki, jo tuon lyhyen visiittimme perusteella. Sinne kannattaa kyllä lähteä käymään, jos joskus Israeliin palaat. Kuolleessameressä olisi ollut mielenkiintoista uida, mutta koska retki sinne ei vielä ennen Israeliin lähtöä kuulunut suunnitelmiin, ei mulla ollut mukana oikein mitään uimakelpoista. Mutta eiköhän Israeliin tule vielä palattua, ja Jordaniakin on vielä käymättä, joten uinti pitää ottaa seuraavalla mahdollisella kerralla agendaksi :)

  Leave a Reply