Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa Suunnitelmat

Kevään reissusuunnitelmat – kaupunkilomia ja yksi vaellus

31.3.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Kevään reissusuunnitelmat – kaupunkilomia ja yksi vaellus

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katja / HistoriadeViajes 1.4.2019 at 21:00

  Kaikki kuulostaa aivan ihanalta! Ja Färsaaret on taatusti luontomatkailijan paratiisi. Mun vuosi on kaikin puolin rauhallisempi, mutta sentään toukokuussa käyn vähän katselemassa elämää Romaniassa ja Bulgariassa.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 5.4.2019 at 16:02

   Kiitos! Färsaaria odotan kyllä varsin malttamattomana, olen kuullut paikasta niin paljon hehkutusta. Kaikilla ei onneksi tarvitse tällaisia hulluja keväitä olla, vähempikin varmasti riittää :D Romania ja Bulgaria kuulostaa kuitenkin tosi kivoilta kohteilta! Romaniasta olen itsekin haaveillut jo monta vuotta, mutten ikinä saa sitä mahdutettua reissukalenteriin…

 • Reply Piyya 2.4.2019 at 21:19

  Voi kuinka ihania uunnitelmia sinulla onkaan ja monta !
  Nauti niistä kaikista jo edelläkävijä, paikan päällä ja sitten annat vielä meidänkin nauttia kokemuksestasi.
  Omat suunnitelmat on vielä ihan olemattomat, mutta näin se minulla yleensäkin on. Hyvin nopeasti sitten päätän kun loman aika on .

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 5.4.2019 at 16:05

   Kiitos! Jossain vaiheessa tosiaan havahduin tuohon, että suunnitelmia on kertynyt keväälle vallan monta. Blogiin näistä kyllä varmasti riittää kirjoitettavaa, jos reissujen lomassa ehdin blogia päivitellä :) Joskus on kiva jos ei ole ennalta suunnitelmia, koska silloin voi periaatteessa tehdä mitä tahansa. Ja se jos mikä on mahtavaa.

  Leave a Reply