Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kaupunkilomat Suomi

Vanhan Vaasan museo – mielenkiintoinen katsaus menneeseen

29.3.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Vanhan Vaasan museo – mielenkiintoinen katsaus menneeseen

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Piyya 30.3.2019 at 07:49

    Olipa hauska käydä oman kotikaupungin museossa sun postauksen kautta. Museo ja kirkonrauniot kun sattuu vielä olemaan sitä omaa lapsuuden ja nuoruuden maisemaa ja jossa äitinikin vielä asustaa. Kummasti sitä itse jättää omat hienot museot käymättä.

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 31.3.2019 at 21:23

      Tämä museovinkki kannattaa kyllä laittaa korvan taakse! Mäkin olen viettänyt suuren osan lapsuutta ja nuoruutta varsin lähellä tuota aluetta ja eritoten Raunioilla on tullut seikkailtua lukemattomia kertoja. Tuolla museossa käynnit ovatkin sitten jääneet paljon vähemmälle. Jotenkin tuollaiset lähiseudun jutut jäävät helposti käymättä, koska niihin periaatteessa voi mennä koska tahansa, eli ei koskaan :D Itse olen asunut Tampereella jo reilusti yli 10 vuotta, mutta täällä on paljon tuollaisia käymättä jääneitä kohteita odottamassa sitä ensivierailua.

    Leave a Reply