Suomen suurin matkablogiyhteisö
Aasia Kaupunkilomat

Israel oli täydellinen kohde pienelle paolle Suomen talvesta

14.2.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Israel oli täydellinen kohde pienelle paolle Suomen talvesta

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piyya 17.2.2019 at 10:20

  Tarkoituksenani oli myös tehdä talvipako Tel Aviviin. Työt ja muut asiat tuli tällä kertaa esteeksi ja omat liput odottaa nyt kesäkuulle.
  Täytyy itsekin miettiä jos olisikin Jerusalemissa pidempään kuin päiväretken verran. Kiitos vinkistä 😊

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 17.2.2019 at 20:44

   Kesäreissu Israeliin on paljon mainiompi kuin ei reissua ollenkaan. Hyvä, että löysit korvaavan ajankohdan!

   Jerusalemissa kannattaa ehdottomasti olla pidempään kuin vain päiväreissun verran. Itse olisin viihtynyt varmasti ainakin viikon, jos aikaa olisi ollut enemmän. Toki päivässäkin ehtii varmaan juosta tärkeimmät paikat läpi, mutta Jerusalem on niin uskomaton kaupunki, että sen taian kokemiselle kannattaa antaa kunnolla aikaa. Oli Tel Avivkin ok, mutta jos yhtään pitää historiasta, on Jerusalem ihan ehdoton useamman päivän retkikohde :)

 • Reply Jenni / Unelmatrippi 17.2.2019 at 13:45

  Luin tätä kiinnostuneena, koska olemme miettineet Israelia mahdolliseksi kohteeksi joskus tässä lähivuosina. Ei taida tämän vuoden matkasuunnitelmiin mahtua, mutta katsotaan, katsotaan! Vaikuttaa varsin onnistuneelta lomalta. Odotan mielenkiinnolla seuraavia postauksiasi Israelista!

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 17.2.2019 at 20:48

   Israel kannattaa ehdottomasti laittaa käyntilistalle, edes tulevia vuosia ajatellen, jos tälle vuodelle ei mahdu. Mulla se hiipi suunnitelmista toteutukseen vähän kuin varkain, ja onneksi hiipi. Israel oli niin huippu kohde! Jos yhtään pitää historiasta, pitää varmasti Israelista. Varsinaisia kohdepostauksia en vielä ole ehtinyt raapustella, vaikka niin monesta paikasta haluaisin jo kirjoittaa, mutta ehdin saada jo ulos matkavinkkejä Israeliin suuntaaville. Ehkä tästä on sullekin iloa jos ja kun Israel kutsuu! :) https://www.rantapallo.fi/kerranpoistuinkotoa/2019/02/17/israel-matkustaminen-maahantulo/

  Leave a Reply