Suomen suurin matkablogiyhteisö
Eurooppa Kaupunkilomat

Tammikuisessa Tukholmassa on taikaa!

29.1.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Tammikuisessa Tukholmassa on taikaa!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply EVE / REISSUKUUME 30.1.2019 at 22:33

    Tukholma oli monta vuotta meikäläisen ”ei ainakaan sinne!” -listalla, sillä siellä tuli yhteen aikaan käytyä ihan liikaa. Nyt aikaa on kuitenkin kulunut tarpeeksi, sillä länsinaapuriin matkustus on alkanut taas kiinnostaa. Ja olisi kiva kokea myös talvinen Tukholma, sillä jostain syystä kaupunkiin on tullut matkustettua aina vain keväällä tai kesällä… :D

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 31.1.2019 at 21:45

      Haha. Mä en tiedä vielä, montako kertaa Tukholmassa olisi mulle liikaa. Raja ei ole tullut vieläkään vastaan, vaikka parhaimmillaan käyn siellä useamman kerran vuodessa. Sama juttu kuitenkin, että Tukholma on ollut enemmän kevät- ja kesäkohde. Nytkään tuskin olisin sitä valinnut, jos kaverini ei olisi kutsunut kylään. Mutta onneksi kutsui, sillä Tukholma toimii myös talvella :)

    Leave a Reply