Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kaupunkilomat Pohjois-Amerikka

New Yorkin kätketty helmi: Green-Woodin upea hautausmaa

23.1.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

New Yorkin kätketty helmi: Green-Woodin upea hautausmaa

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tuula 11.8.2020 at 16:08

    Upean näköinen hautausmaa. Tykkään kovasti kierrellä hautausmaita ja tutkiskella erilaisia hautakiviä. Olet oikeassa, että ainakin kuvien perusteella nuo hautakivet näyttävät siltä kuin olisivat jostakin Euroopan historialliselta hautausmaalta. Täytyypä laittaa tämä paikka muistiin seuraavaa pohjoisamerikan reissua varten.

    • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 31.8.2020 at 15:14

      Hautausmaat ovat mielenkiintoisia paikkoja ja kuvaavat omalla tavallaan paikallista elämää ja kulttuuria. Olen vieraillut USA:ssa muutamalla hautausmaalla, ja ne ovat olleet hyvin europpalaisia. Ehkä se johtuu siitä, että ne ovat olleet juuri New Yorkissa ja Uuden-Englannin alueella, jotka ovat mielestäni muutenkin varsin eurooppalaisia osavaltioita. Green-Woodissa kannattaa ehdottomasti vierailla, kun noilla seuduilla reissaa. Jo puisto itsessään on todella kaunis kohde.

    Leave a Reply