Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kaupunkilomat Maailman ympäri Pohjois-Amerikka

Kaunis San Francisco cable carin kyydistä koettuna

8.1.2019

Blogi on muuttanut. Löydät etsimäsi jutun tästä:

Kaunis San Francisco cable carin kyydistä koettuna

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anni | Rajatapaukset 9.1.2019 at 12:57

  Täytyy pistää tämä vinkki takataskuun. San Franciscossa olisi tarkoitus käväistä keväällä. Se vaikuttaa muuten tosi kiinnostavalta paikalta, mutta arvaan jo etukäteen että mäkisyys tulee ärsyttämään. Ja tuuli! Loistava kohdevalinta meikäläiselle siis :D

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 10.1.2019 at 19:06

   Tätä vinkkiä kannattaa kyllä hyödyntää! San Franciscossa ehtii kävellä jalkansa kipeiksi, vaikka huilaisi niitä hetken näiden avulla :) San Francisco oli todella kiva kaupunki, pääsi jopa vähän yllättämään. Ainaki yksi postaus on vielä kaupungista tulossa kunhan ehdin kirjotella. Mua ne mäet eivät kamalasti haitanneet, sillä olen vähän tällainen porrasjuoksuunkin taipuva masokisti :D Mutta hidastaahan se matkantekoa välillä. Tuuli ei ollut niin paha kuin olisi voinut olla. Me oltiin siellä toukokuun alkupuolella, mutta toki jokainen vuosi on varmasti erilainen. Mutta tsemppiä silti tulevaan koetukseen, ehkä kaupungin hyvät puolet peittoavat tuuli- ja mäki-inhon :D

 • Reply Handy 9.1.2019 at 17:47

  SF ♥️ Ihastuin totaalisesti vuosi sitten, katsoin näitä ihan nostalgiahuumassa 😊 majoituimme Fishermans warfin tuntumassa joten cable caria tuli käytettyä muutamaan otteeseen ihan vain jalkoja armahtamaan. En tosin pannut pahakseni… Lissabonin ratikoista etsin viime kesänä samaa tunnelmaa, mutta eihän se ihan sama ollut.

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 10.1.2019 at 19:10

   San Francisco onnistui ihastuttamaan myös mut, tosin pienen alkutahmeuden jälkeen. Me taas majoituimme lähellä noiden cable car -linjojen toista päätä, mikä seutuna ei ollut kaikkein parasta, mutta toisaalta sieltä pääsi helposti liikkumaan vähän kaikkialle. Me ei raaskittu tehdä noilla kuin yksi matka, sillä ne olivat vähän hintavia. Mutta jos joskus kaupunkiin palaan, niin voisin mielenkiinnosta testata sen itä-länsisuunnassa kulkevan reitin :) Mä kävin tuolla samalla maailmanympärimatkallani myös Lissabonissa, vähän San Franciscon jälkeen. Mutta sairastelin siellä ollessani sen verran, etten Lissabonin ratikoita päässyt testailemaan. Varmasti kyllä niidenkin kyytiin vielä hyppään kun tilaisuus tulee, mutta ei ilmeisesti pidä odottaa SF:n veroista kokemusta.

  Leave a Reply