Suomen suurin matkablogiyhteisö
Blogihaasteet

Instagramin ihanimmat -blogihaaste

20.2.2016

Kyl määki ku muutki! Monessa blogissa on viime aikoina pyörinyt Maailman äärellä -blogista alkunsa saanut kuvahaste. Kuvahaasteet on aina hauskoja, kiitos siis Heidille tämän väsäämisestä. Instagramissa olen pyörinyt jo 2012-2103 -vuosien taitteesta, mutta viime vuonna taisin oikein kunnolla alkaa panostaa kuviin ja eritoten niiden tagittamiseen.

Tässä on siis hyvä tilaisuus tutkailla, miltä viime IG-vuoteni näyttikään. Haasteessa on siis kymmenen kuvakategoriaa, joihin piti otoksiaan poimia. Tässä valmiina tarjolle viime vuoden kuvien kavalkadia!

1. Kaikista ihanin eli vuoden 2015 tykätyin kuva

kohta 1

Viime vuoden eniten tykkäyksiä kerännyt kuvani on, ei niin yllättäen, Islannista ja vielä yhdestä suosikkipaikoistani! Suurimman määrän sydämiä keräsi Gullfoss-vesiputous, jonka suuruutta ja pauhun voimaa en voinut kuin ihastella.

Vaikka itse putousta ei kuvassa kokonaan näykään, on kuvaan vangittu suosikkiosani siitä. Veden poistumisuomassa on jotain niin jylhää ja vangitsevaa, varsinkin kun sen edessä lymyää sumuverho, etten voinut kuin ihailla ja ihmetellä.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Heidi / Maailman äärellä 20.2.2016 at 17:37

  Ihana että osallistuit haasteeseen, Noora! Ja voi apua, miten upea toi tykätyin kuva onkaan. Toi Gulfoss-putous on jotain käsittämättömän upeeta. Nyt melkein harmittaa, että muutimme tulevan kesän suunnitelmaa ja päätimme Islannin sijasta kuitenkin lähteä Azoreille. No, kyllä minä sinne Islantiinkin vielä lähden – ihan varmasti!

  • Reply Noora 20.2.2016 at 19:26

   Tähän haasteeseen oli kyllä aivan mainio osallistua, kiitos vielä sen kehittämisestä :) Tuo tykätyin kuva on kyllä omastakin mielestäni aivan huikea. Kameraversio tosta vesiputouksesta oli pitkään läppärini taustakuvana. Azoritkaan ei varmasti ole huono kohde, mutta Islantia en voi kuin ylistää ja suositella. En ole koskaan mihinkään maahan hullaantunut yhtä paljoa! Mutta varmasti vielä tulet sinnekin lähtemään :)

 • Reply Tanja/Levoton Matkailija 22.2.2016 at 17:32

  Tosi ihania kuvia! Ja kivä että lähdit haasteeseen mukaan :) Gulffoksen kuva on kyllä upea, niinkuin on itse putous. Silloin kun olin Gulfoss-putouksella käymässä, opas sanoi että jos sattuu putoamaan, kannattaa pitää silmät auki, koska maisemat ovat upeita :D

  • Reply Noora 22.2.2016 at 21:45

   Kiitos! Nää haasteet on kyllä aina niin mukavia, että eihän näistä voi kuin innostua :) Gullfoss on kyllä ihan mieletön. Haha, hyvä neuvo oppaalta, mutta varmasti ne maisemat on vielä mukavammat kun ei putoa sinne :D

 • Reply Heli 13.3.2016 at 21:31

  Osa on tuttuja paikkoja itsellenikin, mutta kuvat ovat kyllä todella huikeita!

  • Reply Noora 14.3.2016 at 00:51

   Kiitos! Kuviin yritänkin paljon blogissani panostaa :)

  Leave a Reply