hero taustakuva

Yhdistä rantalomaan shoppailupäivä Mallorcalla – vinkit Palman parhaille ostospaikoille

Shutterstock artikkelin kuva
Kaupunkilomat
Mallorcan Palma on unelmakohde innokkaalle shoppailijalle, sillä valinnanvaraa on keskustan ostoskaduista suuriin kauppakeskuksiin. Katso tästä ostosvinkit Palmaan ja muista jättää tilaa matkalaukkuun reissuun lähtiessä!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 08.11.2019
facebook   whatsapp

Ostoskaduilla riittää valinnanvaraa

Mallorcan saaren suurimmassa kaupungissa Palmassa on mainiot ostosmahdollisuudet, joten olitpa sitten rantalomalla muualla Mallorcalla tai kaupunkilomalla Palmassa, kannattaa lomaohjelmaan varata aikaa ostoksille! Suosittuja tuliaisia Mallorcalta ovat esimerkiksi käsityöt ja paikalliset ruokaherkut.

Palmassa on useita ostoskatuja, joiden varsilta löytyvät niin kiinnostavat vaate-, kosmetiikka- kuin sisustusliikkeetkin. Lyhyiden välimatkojen ansiosta voi saman päivän aikana käydä läpi myös useamman ostoskadun liikkeet. On hyvä muistaa, että suurin osa kaupoista on Palmassa kiinni sunnuntaisin.

Passeig des Born -kadulta löytyy monien espanjalaisten ja kansainvälisten ketjujen liikkeitä. Esimerkiksi Louis Vuittonin, Massimo Duttin ja Zaran myymälät sijaitsevat kadun varrella. Kannattaa poiketa myös risteävälle Sant Feliu -kadulle, jossa on suosittu sisustus- ja vaateliike Rialto Living. Passeig des Born on aivan Palman keskustassa, kätevästi lähellä tärkeitä nähtävyyksiä, kuten Palman katedraalia ja Almudainan palatsia, joten shoppailuhetki on helppo yhdistää nähtävyyskierrokseen.

Toinen mainio ostosalue on lähellä Plaça d’Espanya -aukiota Alexandre Rosselló -kadulla. Esimerkiksi suositut vaatekaupat Bershka, Stradivarius ja Mango löytyvät täältä. Lähellä sijaitsee myös kauppahalli Mercat de l’Olivar, jonka herkkuja voi joko nauttia shoppailun lomassa tai ostaa mukaan. Myös Jaume III -katu on vilkasta ostosaluetta.

Helppoa shoppailua ostoskeskuksissa

Erityisesti kuumina päivinä voi shoppailu olla miellyttävämpää kauppakeskuksissa, joissa kaikki liikkeet ovat kätevästi saman katon alla. Kaupungissa on useita kauppakeskuksia, joista matkailijoille kiinnostavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Porto Pi ja FAN Mallorca.

Portopín alueella, lähellä risteilyalusten satamaa sijaitseva Porto Pin ostoskeskus tarjoaa laajan valikoiman liikkeitä, jotka myyvät vaatteita, asusteita, kosmetiikkaa, urheiluvälineitä ja sisustustavaroita. Ostoskeskus on auki maanantaista lauantaihin aamuyhdeksästä iltakymmeneen.

Toinen suuri ostoskeskus, FAN Mallorca, on lähellä Palman lentokenttää. FAN Mallorcan vetonaula on erityisesti Primarkin myymälä. Irlantilaisketju myy vaatteita ja asusteita naisille, lapsille ja miehille edulliseen hintaan. Porto Pin tapaan myös FAN Mallorca on avoinna aamusta iltaan muina päivinä paitsi sunnuntaisin.

Krista Ahonen
El Corte Inglés on monista espanjalaiskaupungeista tuttu shoppailupaikka.

El Corte Inglés on espanjalainen klassikko

El Corte Inglés -ketju varmasti tuttu kokeneille Espanjan-kävijöille, sillä tavarataloihin törmää monissa espanjalaiskaupungeissa. Palmassa on kaksi El Corte Inglés -tavarataloa, jotka sijaitsevat molemmat vilkkailla ostosalueilla, Jaume III ja D’Alexandre Rosselló -kaduilla.

El Corte Inglésissä myydään esimerkiksi naisten, miesten ja lasten vaatteita, laukkuja ja kenkiä, kosmetiikkaa sekä elektroniikkaa. Tavarataloissa on laaja valikoima eri merkkien tuotteita, joten sopivia vaihtoehtoja löytyy erilaisille budjeteille.

>> Lue myös: Löydä Palman parhaat nähtävyydet – viisi vinkkiä kaupunkilomailijalle

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock ja Krista Ahonen

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.