Kuva: King Power Mahanakhon
Lasipohjainen näköalapaikka Bangkokissa

Thaimaan korkeimmassa rakennuksessa on lasipohjainen lattia – tältä näyttää Bangkokin kattojen yllä

Bangkokin korkeimmalla näköalapaikalla kävijät seisovat lasipohjaisella tasanteella.

King Power Mahanakhon on lasipohjainen näköalapaikka

Säännöllisesti Bangkokissa vierailevat matkailijat tietävät, mikä on kaupungin paras puoli: jatkuvasti kehittyvä Thaimaan pääkaupunki ei ole koskaan lopullisesti nähty.

Bangkokin mielenkiintoisin uusi nähtävyys on King Power Mahanakhon -pilvenpiirtäjä, jonka näköalatasanne ja kattoterassi avautuivat kävijöille marraskuussa 2018. Silom Sathornin alueella sijaitseva 314-metrinen rakennus on Thaimaan korkein.

Näköalalipun ostamalla kävijät pääsevät pilvenpiirtäjän 74., 75. ja 78. kerroksiin. Kuumottavin osa nähtävyyttä on lasipohjainen tasanne, jonka päällä kävellessä Bangkokin katot levittäytyvät suoraan matkailijan alapuolelle. Kyseessä on koko maailmankin mittakaavassa laaja rakennukseen tehty lasilattia.

Rakennuksesta löytyy myös Thaimaan korkein kattobaari sekä maan nopein hissi. Kävijät kiitävät 74. kerrokseen vain 50 sekunnissa. Rakennuksen 74. kerroksesta kävijät voivat lähettää postikortteja kotimaahan Thaimaan korkeimmasta postitoimipisteestä.

Pilvenpiirtäjässä on näköalapaikkoja sekä sisätiloissa että terassilla. Näköalatasanteiden lisäksi rakennuksessa on muun muassa hotellihuoneita, luksushuoneistoja, ravintoloita ja liikkeitä.

Paikan päälle pääsee muualta Bangkokista helposti BTS-ilmajunalla. Lippu pilvenpiirtäjän korkeimmalle näköalatasanteelle maksaa aikuiselta 1 050 bahtia eli noin 28 euroa.

Katso alta kävijöiden jakamia kuvia pilvenpiirtäjästä!

Lue myös: Thaimaan korkein hotelli on yli 300-metrinen torni, jota ei voi olla huomaamatta – ja sinullakin on varaa yöpyä siellä

Lähde: King Power Mahanakhon
Kuvat: King Power Mahanakhon, Instagram

Päivitetty: 21.11.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia