Kuva: iStockphoto
Miamissa voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman

Miami on helppo ja houkutteleva kaukokohde – katso kuvat kaupungista ja rannoilta

Yhdysvaltojen suosittu rantakaupunki Miami on erinomainen talvikohde. Halusit sitten rantoja tai pilvenpiirtäjiä, Miamista löydät molemmat.

Makoile rannalla ja nauti kaupunkitunnelmasta

Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitseva Miami on matkakohde, jossa rantalöhöilyn ja kaupunkiloman voi yhdistää helposti. Miamin Downtownin edustalla sijaitseva Miami Beach on tunnettu paitsi kilometrien mittaisesta rannastaan, myös pastellinvärisistä, art deco -tyylisistä rakennuksistaan.

Loma Miamissa voi olla täynnä rantapäiviä ja päämäärätöntä kuljeskelua pilvenpiirtäjien lomassa tai vaikkapa tehokasta shoppailua ja ruoasta nautiskelua kaupungin huippuravintoloissa. Monipuolinen matkakohde on suosittu ympäri vuoden, sillä keskilämpötila ei putoa alle 20 asteen edes talvikuukausina.

Suomestakin pääsee Miamiin yllättävän edullisesti. Edestakaisten lentojen hinnat alkavat edullisimmillaan reilusta 300 eurosta.

Katso kuvat Miamista ja ihastu!

1. Aloita loma rannalla

Miami on monelle matkailijalle ensisijaisesti rantakohde, sillä rantaviivaa riittää kilometrien verran. Pehmeähiekkaista rantaa piristävät entisestään eriväriset hengenpelastuskopit sekä kirkkaat päivänvarjot.

2. Katsele erikoista arkkitehtuuria

Miamin South Beach -kaupunginosan värikkäät art deco -rakennukset ovat värikylläisyydessään mieleenpainuvia. Koristeelliset talot ja kirkkaat värit tuovat kaupunkiin menneen ajan tunnelmaa.

3. Älä unohda varsinaista kaupunkia

Miamissa on helppo uppoutua rantaelämän vietäväksi, mutta Downtown Miami on myös vierailemisen arvoinen kohde. Korkeat pilvenpiirtäjät ja muut modernit rakennukset muodostavat valtavan kontrastin pastellinvärisille rakennuksille.

4. Katsele auringonlaskua rannalla

Auringonlasku Miamissa on mieleenpainuva kokemus. Rannan sijainti aivan suositun ravintolakadun vieressä takaa, ettei ilta pääty vielä auringonlaskuun.

5. Juhli Ocean Drivella

South Beachin värikäs rantabulevardi on paikka, jossa kannattaa viettää ainakin yksi ilta Miamin-matkan aikana. Istahda ravintolan terassille ja katsele Ocean Drivea pitkin ajavia luksusautoja.

Löydä halvat lennot Miamiin Rantapallon lentohaun avulla >>

Kuvat: iStockphoto, Gettyimages

Päivitetty: 17.12.2016

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (12 votes, average: 4,08 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia