Saksan upeat kattoterassit

Kolme upeaa kattoterassia Saksassa – koe ainakin nämä

Saksan-kaupunkilomalla ei kannata jättää väliin vierailua kattoterassilla. Näistä paikoista avautuvat loman upeimmat maisemat!

1. Monkey Bar, Berliini

Saksan pääkaupungissa Berliinissä on lukuisia kattoterasseja, missä lomailtaa voi viettää maukkaiden drinkkien kanssa hyvässä seurassa. Erinomainen sijainti Bikini Berlin -ostoskeskuksen tuntumassa, 25Hours Hotel -hotellin kattoterassilla 10. kerroksessa tekee Monkey Bar -kattobaarista erinomaisen paikan nauttia kaupungin maisemista – jos olet muistanut tehdä pöytävarauksen etukäteen.

Suosittu paikka täyttyy niin matkailijoista kuin paikallisistakin varhain. Euroopan parhaaksi hotellibaariksi äänestetty Monkey Bar on avoinna päivittäin puolestapäivästä yökahteen, joten upeista maisemista voi nautiskella myös päiväsaikaan. Kattobaarissa on aika-ajoin nimekkäitäkin esiintyjiä, ja baarin monipuoliselta juomalistalta löytyy kaupungin trendikkäimmät cocktailit ja mocktailit.

Henkilön N E N I (@neni_food) jakama julkaisu

Monkey Bar
Budapester Straße 40, Berliini

2. Long Island Summer Lounge, Frankfurt

Pilvenpiirtäjien täyttämä Frankfurt eroaa perinteisistä saksalaisista kaupungeista juuri modernin arkkitehtuurinsa puolesta, mikä takaa erinomaiset näkymät korkealle nousevalta kattoterassilta. Kaupungin sydämessä sijaitsevan monikerroksisen parkkitalon kuudennen kerroksen katolla sijaitseva Long Island Summer Lounge -kattoterassi on erinomainen paikka nauttia kesäpäivästä Frankfurtissa.

Parkkitalon katto muuttuu kesäisin tunnelmalliseksi kattoterassiksi, ja Long Island Summer Loungesta avautuva näkymä on silmiähivelevä: aurinkoisina päivinä maisema jatkuu silmänkantamattomiin, auringon laskettua Mainhattaniksi kutsutun kaupungin pilvenpiirtäjien valot täyttävät näkymän.

Long Island Summer Lounge
Kaiserhofstraße 12, Frankfurt

3. Sky Beach, Stuttgart

Stuttgartin Sky Beach on Stuttgartin maineikkain kattobaari, joka sijaitsee niin ikään parkkitalon katolla. Tunnelma vaihtuu hetkessä kävijän astuessa kattobaarin alueelle, joka on peitetty valkoisella hienolla hiekalla, ja on palmujen, kansituolien sekä riippumattojen täyttämä. Tämän lähemmäs trooppista lomatunnelmaa ei Stuttgartissa pääse!

Elämyksen kruunaavat kattobaarista avautuvat unohtumattomat maisemat, jotka vain paranevat päivän edetessä. Sky Beach on avoinna vain hyvällä säällä, jolloin kattobaarin tunnelmasta voi nauttia noin puolesta päivästä keskiyön tienoille.

Käyttäjän @corinna19987 jakama julkaisu

Sky Beach
Königstraße 6, Stuttgart

>> Lue lisää vinkkejä Saksaan Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Päivitetty: 6.6.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 2,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia