Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kippistä suurkaupungin katolla – Bangkokin 5 parasta kattobaaria

Shutterstock artikkelin kuva
Kaupunkilomat
Thaimaan pääkaupunki Bangkok on tunnettu hulppeista kattobaareistaan, joissa voi katsella pitkälle levittyvää maisemaa pilvenpiirtäjien yläpuolella. Katso, mitkä ovat Bangkokin parhaat kohteet lomadrinkeille!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 15.10.2019
facebook   whatsapp

Lebua Sky Bar

Bangkokin yöelämään sijoittuva suosittu Kauhea kankkunen 2 -elokuva on monilla mielessä Bangkokin-matkaa suunnitellessa. Koko kaupungin parhaaksi kattobaariksi kehuttu Lebua-hotellin katolla sijaitseva Sky Bar kohoaa lähes 250 metrin korkeuteen, ja on sen vuoksi yksi koko maailman korkeimmista kattobaareista. Hintataso kattobaarissa ei ole edullisimmasta päästä, mutta maisemat ovat useimpien mielestä kalliiden drinkkien arvoiset.

>> Lebua Sky Bar

Octave Rooftop Lounge & Bar

Marriott Hotel Sukhumvit -hotellin katolla sijaitseva Octave-kattobaari on trendikäs näköalabaari, joka tarjoaa kävijöille laadukkaita cocktaileja ja 360-asteisen panoraamanäkymän Bangkokin yläpuolelle. Rakennuksen 45. kerroksessa sijaitseva baari tarjoaa koko kaupungin korkeimmat bileet. Drinkkien lisäksi Octavessa voi katsella maisemia myös illallispöydästä käsin.

>> Octave Rooftop Lounge & Bar

Above Eleven

Pilvenpiirtäjän 33. kerroksessa sijaitseva Above Eleven on perulais-japanilainen ravintola, jonka kattobaarin erikoinen arkkitehtuuri jää mieleen. Bangkokin keskelle tuodut puut ja muut kasvit tuovat pilvenpiirtäjän katolle rennon tunnelman, mutta Above Eleven on ennen kaikkea tyylikäs ravintola. Drinkeille ei pääse missä tahansa asussa, vaan monien kaupungin kattobaarien tavoin myös Above Eleveniin on tiukka pukukoodi.

>> Above Eleven

Vertigo & Moon Bar

Nimensä mukaisesti vierailu Vertigossa nostaa hieman korkean paikan kammoa, mutta elämys on pienen jännityksen arvoinen. Rakennuksen 61. kerroksessa sijaitseva Moon bar tarjoaa laajan valikoiman eri drinkkejä, joten juomien kilistely upeiden maisemien äärellä onnistuu paikassa vaivattomasti.

>> Vertigo & Moon Bar

Cloud 47

Rentona kattobaarina itseään mainostava Cloud 47 on paikka, minne kannattaa suunnata drinkeille silloin kun mukana ei ole kaikkein siisteimpiä vaatteita, ja jos budjetti anna myöten hirvittävän kalliiden cocktailien ostamiseen. Tunnelma kattobaarissa on mutkaton, joten siellä on helppo viihtyä.

>> Cloud 47

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Shutterstock ja Instagram

Löydä halpa loma Bangkokiin Rantapallon Äkkilähtöhaun avulla! >>

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Moi,

    Kattelin tuota teidän artikkelia Bangkokin kattobaareista ja täytyy sanoa että tuo Cloud 47 ei ilmeisesti ole toiminut todella pitkään aikaan.
    Ainakin on muuttanut eri osoitteeseen ja toimii eri nimellä nykyään.
    Kannattaa tsekata lähteet muualtakin kuin Instagramista ;)


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.