Blogin takana

Kaukokaipuuta & kirppariaarteita on reissaamisen ympärille keskittynyt matkablogi, jossa pääosassa ovat seikkailut lähelle ja kauas useimmiten reppureissuhengessä.

Perustin blogini tänne Rantapalloon hieman ennen ensimmäistä pitkää reppureissuani loppukesästä 2014. Maailmalla vierähtikin useita vuosia niin mantereelta toiselle rinkka selässä seikkaillen kuin kansainvälisissä tiimeissä työskennellen. Lopulta polkuni toi minut takaisin Suomeen ja tällä hetkellä totuttelen opiskelijaelämään paluumuuttajan silmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkustaminen on suurin intohimoni ja tämän rakkaan harrastukseni ympärille keskittyy myös blogini, Kaukokaipuuta & kirppariaarteita. Rakastan vaelluksia luonnon rauhassa, auringonlaskuja kaukaisilla rannoilla ja spontaaneja roadtrippejä paikkoihin, joissa en ole koskaan aiemmin käynyt. Vaikka edelleen kaipaan tropiikin lämpöön varsinkin vuoden pimeimpinä aikoina, niin myös lähimatkailu kiehtoo entistä enemmän ja kotimaan kohteista ehdoton suosikkini on Saimaan seutu.

Huolimatta taipumuksestani suunnitelmallisuuteen ja kaikenlaisten listojen laatimiseen, reissuillani elän huolettomammin ja olenkin saanut kokea monia vaikuttavia kohtaamisia ja mitä uskomattomimpia seikkailuja. Täällä blogin puolella jaan näiden tarinoideni lisäksi reissuvinkkejä ja ajatuksiani mistä milloinkin. Tämä on minulle myös paikka, jossa voin vapaasti toteuttaa luovaa puoltani niin blogiartikkeleiden kuin valokuvienkin muodossa.

Toivon, että blogini voisi toimia inspiraation lähteenä kaikille reissaamisesta haaveileville ja sitä rakastaville, kannustaisi elämään täysillä ja seuraamaan unelmiaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

KataIMG_9393-001

No Comments

Leave a Reply