Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kaikki hyvin

Viimeiset pari viikkoa ovat kuluneet täysin blogien/somen ulkopuolella (jos satunnaista instan selailua ei lasketa). Tilanne on se, että mulla ei tällä hetkellä ole aikaa blogille siinä määrin kuin tarvitsisin, joten tää hiljaisempi kausi tulee jatkumaan melko suurella todennäköisyydellä. Halusin kuitenkin kertoa, että kaikki on hyvin ja oon hyvillä mielin.

1-IMG_0305

1-IMG_0277

Palattiin Jenkeistä takaisin Suomeen kaksi viikkoa sitten. Ihan mahtava reissu takana: ihmeteltiin suurkaupungin vilinää Los Angelesissa, fiilisteltiin Mojaven aavikkoa, haikattiin Grand Canyonilla, yövyttiin hulppeessa hotellissa Vegasissa, ihailtiin auringonnousua Monument Valleyssa, kiivettiin vesiputousten huipuille, bongattiin luonnossa kaksi (2!) karhua, ihastuttiin Utahiin, tapeltiin parhaista kuvauspaikoista Golden Gate -sillalle, telttailtiin kuvankauniissa Yosemiten kansallispuistossa, kannustettiin kotijoukkuetta jääkiekkokaukalon reunalla ja ajeltiin takaisin Losiin legendaarista Highway ykköstä pitkin. Reissu ylitti kaikki odotukseni, vaikka Yellowstonen kansallispuisto jouduttiin jättämään välistä meidät yllättäneen lumimyrskyn takia.

1-IMG_0671

1-IMG_0416

1-IMG_0939

Matkan jälkeen mun ei oo varsinaisesti tarvinnut palata arkeen, joten oon tehnyt vähän mitä on sattunut huvittamaan. Unirytmini oli alkuun lähes ylösalaisin: päivisin silmät eivät meinanneet pysyä auki ja öisin taas en saanut unta. Kiitos jetlag/jatkuva pimeys/reissuväsymys!

1-IMG_1055

1-IMG_0994

Öisin oon saattanut istua keittiön pöydässä syömässä juustoa sillä verukkeella, etten pian saa sitä (sama meno lakritsijäätelön ja mustikkasmoothieden kanssa). Oon nimittäin lähdössä jälleen talveksi pois Suomesta ja kohteena on aina yhtä ihana Thaimaa. Nii ja lähtö ois huomenna! Mulla on vielä kaikenlaista viime hetken säätöä tässä, joten jätetään nää kuulumiset tähän tällä kertaa. Mutta palaillaan seuraavan kerran viimeistään Thaikuista! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille x

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Helie 16.11.2016 at 16:40

  Kiva kuulla taas sinun siitä reissusta.Taidat olla jo perillä siellä Thaimaassa.jään odottelemaan uusia juttuja sieltä.Nyt vaan aurinkoa.työtä ja löhöilyä oman halun mukaan.

  • Reply katareissaa 24.11.2016 at 11:54

   Kaikki hyvin myös täällä Thaimaassa! Tarkemmat kuulumiset pääsee lukemaan uusimmasta postauksesta 🙂

 • Reply sannintaikasaappaat 18.11.2016 at 21:25

  Hienoja kuvia, ja vaikuttaa upealta reissulta! En malta odottaa, että saamme kuulla lisää!

  Blogissani on sinulle tunnustus 🙂 https://www.rantapallo.fi/sannintaikasaappaat/2016/11/18/bloggaamisesta/

  • Reply katareissaa 24.11.2016 at 11:59

   Kiitos Sanni, mulla on blogin kanssa hieman hankala vaihe, mutta yritän pikkuhiljaa taas alkaa julkaisemaan uusia tarinoita. Iso kiitos sulle tunnustuksesta, piristi mun päivää kovasti 🙂

  Leave a Reply