Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tilannepäivitys

Heti alkuun pahoittelut postaustauosta! Äiti kysyi eilen, aattelinko kirjoittaa mitään tänne ennen reissuun lähtöä. Joo kai sitä vois (ja sitten kadota taas useemmaksi viikoksi). Kelasin kyllä eka, etten ees mainitsisi koko matkasta täällä, koska edellisenkin reissun juttujen kirjoittaminen on niin vaiheessa ja tää on lukijoille ehkä jo tarpeeksi sekavaa. Mut hei, ehkä sekava meno on parempi ku totaalinen katoaminen? (Sekotetaan pakkaa vielä entisestään ja isketään tähän kuvitukseksi aiheeseen millään tapaa liittymättömiä fotoja Uuden-Seelannin reissulta).

Miulla oli vajaa viikko sitten viimeinen työvuoro ja kaiken järjen mukaan miulla pitäisi olla aikaa kirjoittaa. Ja mitä vielä (tai sitten oon vaan surkea aikatauluttamaan yhtään mitään). Oon nauttinut kauniista syyspäivistä (käytiin mm. kiertämässä Rajojen reitti, kotikulmilla oleva haikki, josta ollaan puhuttu ties kuinka kauan) ja suunnitellut tulevaa reissua, joka alkaa jo huomenna (!)  ja aloituskaupunkina Los Angeles!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeiset päivät oon vaan istunu nenä kiinni koneessa ja vihdoin alkaa hahmottua jonkinlainen matkasuunnitelma. En tajua, mikä tässä etukäteen suunnittelussa voi olla niin hankalaa! Tuntuu jotenkin ”väärältä” päättää kaikki jo valmiiksi, mitä jos paikan päällä kiinnostaakin tehdä jotain muuta? Vähän pelottaa, että jääkö spontaaneille seikkailuille ja randomeille yllätyksille lainkaan tilaa? No ei kyllä kaikkea tosiaankaan oo lyöty lukkoon ja monelle tää meikän tän hetkinen ”tarkka suunnitelma” muistuttais varmaan vuotavaa venettä, mutta kun oon yksin reissatessani tottunut vaan menemään asenteella ”katotaan, mitä tapahtuu”, niin on tää meikälle aikamoinen saavutus. Toisaalta ihan kiva, että on jonkinlaiset raamit on kasassa, eipähän sitten mestoilla tarvii jatkuvalla syötöllä paniikissa googlettaa, että mitä tekemistä sitä keksis (ei sillä, että normaalisti niin tekisin tai että pelkäisin, että Jenkeissä tulis tylsää 😀 )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka pientä stressiä reissusta vähän uhkaakin pukata, niin oon ennen kaikkea innoissani. Muistan, kun vajaa vuosi sitten kirjoitin matkahaavepostauksen ja nyt oon toteuttamassa kyseiseltä sitten joskus -listalta jo toista isoa matkaunelmaa. Ihan mieletöntä! Tää on meikän eka reissu Jenkkeihin ja maltan tuskin oottaa, että saadaan auto alle ja päästään ottamaan mestat haltuun! Toisaalta ei tässä enää mitään stressattavaa pitäisi olla, tavarat on saatu sullottua rinkkaan (pakkasin tänä aamuna ja aika intuitiolla meni), lähtöselvitys tehty ja parhaillaan istutaan junassa matkalla kohti Helsinkiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En uskalla luvata lainkaan reaaliaikaisia päivityksiä reissun päältä, sillä ajattelin jättää läppärin tällä kertaa kokonaan pois matkasta. En valitettavasti myöskään oo ehtinyt ajastamaan mitään postauksia valmiiksi matkan ajaksi, joten blogissa tulee olemaan tää kuukausi tosi hiljaista. Mutta Instagramiin @katakatss ois tarkoitus lisäillä kuvia sitä mukaa, kun reissu etenee. Matkaseuralainen yrittää myös innostaa mua Snäppiin ja Periscopeen, mutta en oo ainakaan toistaiseksi lainkaan innostunut ideasta. Mutta se IG-tilini kannattaa laittaa seurantaan viimeistään nyt 🙂 Ja hei reissun jälkeen palailen kertomaan tuoreita kuulumisia ja loppuvuoden suunnitelmia. Ja jos sitten saisin Kiinan jutut pakettiin ja pääsisin siirtymään Trans-Mongolian junamatkaan…Sitä odotellessa 😉

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Helie 6.10.2016 at 19:11

    Oikein Onnistunutta matkaa molemmille ja tulkaa terveenä takaisin !

  • Leave a Reply