Suomen suurin matkablogiyhteisö

Brekky/Brunssivinkki: Bubba’s Coffee Bar Koh Phangan

En muistaakseni oo vielä kertaakaan julkaissut blogissa ravintola/kahvilasuosituksia, mutta tän paikan kohdalla täytyy kyllä tehdä poikkeus. Jos ikinä oot Koh Phanganilla ja etsit hyvää aamiais/brunssipaikkaa, niin tsekkaa ihmeessä Bubba’s Coffee Bar. Mielestäni ihan 5/5!

1-IMG_4425

1-IMG_4639

Bubba’s tarjoaa asiakkailleen länkkärityylisiä herkkuja (parhaiden thaisafkojen perässä kannattaa puolestaan suunnata Thong Salan yömarkkinoille). Valikoimassa on monenlaisia täytettyjä voileipiä, rinkeleitä, pannareita, smoothieita, mysliannoksia, salaatteja ja erikoiskahveja. Paikassa on panostettu laatuun, joka näkyy luomutuotteiden ja lähiruoan suosimisena.

1-IMG_4426

1-IMG_4673

Sen lisäksi, että ruoka on todella herkullista, pisteet myös ystävällisestä ja palvelualttiista henkilökunnasta. Ainoa miinus on Thaimaan hintatasoon verrattuna melko korkea hinta. Siitä huolimatta menisin kuitenkin uusiksi heti, jos tilaisuus tulisi. Bubbasissa ois ainesta jopa brunssikantikseksi, jos sijaitsisi pikkusen lähempänä eikä tarviis lähteä Thaimaahan asti! Tarkan sijainnin ja aukioloajat voit muuten halutessasi tarkistaa yrityksen Facebook-sivuilta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Helie 16.7.2016 at 19:04

    Kylläpä on herkullisen näköisiä,vesi oikein kielelle herahtaa.

  • Leave a Reply