Heikko esitys

Heti alkuun pahoittelut blogitauosta! Palmuperjantai hieman venähti tai jotain, mutta täällä ollaan taas. Ainakin fyysisesti, mutta fiilis on poissaoleva ja ajatukset tuntuu liitelevän jossain ihan muualla.

1-DSC_1660

1-DSC_1650

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

1-DSC_1651

Ehkä uskallan nyt kertoa, että suunnitelmissa on pitkästä aikaa reissua (pari kuukautta ilman matkaa on ilmeisesti nykyään ikuisuus). Yritän kuumeisesti tehdä suunnitelmia jo etukäteen, mutta koko homma ahdistaa. Onhan suunnittelu tietyllä tapaa myös tosi kivaa, mutta niin aikaavievää ettei tosikaan! Oon kai tottunut liikaa siihen, että vaan ilmestyn paikan päälle ja katson, mitä tapahtuu. Yritän nyt kuitenkin ajatella, että kun tekee suunnittelutyötä ennen matkaa edes jonkin verran, niin reissulla pääsee sitten toivottavasti helpommalla (tai sitten kaikki on turhaa, kun suunnitelmat muuttuukin).

1-DSC_1638

1-DSC_1652

Nyt ei kyl irtoo mitään kummempaa, palailen toivottavasti pian vähemmän heikolla setillä ja selkeillä matkasuunnitelmilla. Ihanaa päivänjatkoa kaikille (vai pitäiskö pysytellä puuaiheissa ja toivottaa vaikka koivukeskiviikkoa) 😉

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Marjatee 25.2.2016 at 23:49

  Hyvää loppuviikkoa myös sinulle! Nyt kannattaa pitää sitä mietintämyssyä päässä eikä hötkyillä.

  • Reply katareissaa 1.3.2016 at 13:00

   Kiitti, eiköhän tää tästä!

 • Reply Helie 26.2.2016 at 17:44

  Kylläpäs on kauniit huuruiset koivut ja metsä ,ei muuta kuin hiihtelemään,kävin tänään kuuden kilometrin lenkin hiihtämässä. Tuoksui jo jotenkin keväältä,hyvä !

  • Reply katareissaa 1.3.2016 at 13:01

   Kiitos! Kuulostaa hyvältä 🙂

  Leave a Reply