Suomen suurin matkablogiyhteisö

Arvonta – Vielä ehdit voittaa liput Matkamessuille!

Vielä olisi mahdollisuus voittaa liput Matkamessuille vuosimallia 2016! Sain nimittäin kaksi ylimääräistä lippua messuille ja arvon liput teidän lukijoiden kesken.

Jaossa on siis yhdelle onnekkaalle kahden hengen lippupaketti (arvo 36 €)! Matkamessut järjestetään ensi viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa 21.1 – 24.1. Messut ovat Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma täynnä reissuhuumaa, joten aika hieno palkinto tiedossa. Lipuilla saat ilmaisen sisäänpääsyn messuille yhtenä vapaavalintaisena päivänä perjantaista sunnuntaihin. Lisätietoja messuista ja ohjelmasta voit halutessasi lukea tapahtuman virallisilta sivuilta: Messukeskus / Matkamessut 2016.1-IMG_3336Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttikenttään. Kerro kommentissasi, millaisia juttuja haluaisit mieluiten blogistani, tai matkablogeista ylipäänsä, lukea. Esimerkiksi pidätkö enemmän faktapohjaisista tietopaketeista vai vetoavatko rennot reissufiilistelyt ja tarinat tien päältä enemmän? Kaipaatko nykyistä enemmän syvällisempiä pohdiskeluja vai kevyitä kuvapanoitteisia postauksia? Onko kenties tiettyjä matkakohteita, joista erityisesti kiinnostaisi lukea?  Saako mukana olla lifestyle-juttuja vai pitäisikö pysytellä tiukasti vaan matkajutuissa? Mikä blogikirjoitus on ollut suosikkisi? Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata, kunhan heitin pari ideaa pohdiskelun avuksi. Toki jos mielessäsi on joku tietty aihe, josta toivoisit postausta, niin ehdota ihmeessä 🙂

Aikaa osallistua on sunnuntaihin 17.1 asti klo 13.00 asti, jonka jälkeen arvon liput. Otan yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti s-postitse heti sunnuntaina ja postitan liput jo maanantaina, jotta ne ehtivät perille ennen messuja. Joten varmistathan, että kommenttisi mukaan tulee toimiva s-postiosoite (osoite näkyy vain minulle ja käytän sitä vain, että saan yhteyden voittajaan ja liput eteenpäin). matka2016Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti ja hyvää viikonloppua! x

*Messuliput saatu blogiyhteistyön kautta

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Anette 15.1.2016 at 18:30

  Tarinat tien päältä ja kuvapostaukset on jees!

 • Reply Kati 15.1.2016 at 20:01

  Rehellisiä mielipiteitä matkakohteista ja niiden tarjonnasta. Sekä plussia että miinuksia 🙂

  • Reply katareissaa 16.1.2016 at 14:01

   Kiitos kommentistasi! Tuo kohteiden plussat ja miinukset olikin hyvä idea, pistetään korvan taakse 🙂

 • Reply Arhippa 15.1.2016 at 21:59

  Faktapohjaiset tietopaketit hyvillä kuvilla maustettuna on mun mieleeni

 • Reply Iris 15.1.2016 at 22:26

  Aasian kohteet kiinnostavat tällä hetkellä eniten, etenkin Thaimaa ja Vietnam. Kaikenlaiset vinkit myös Helsingin ravintoloista ja tekemisestä ovat mielenkiintoisia. Minulle ajankohtaista on erityisesti budjettimatkailu, joten siihen olisi kiva saada vinkkejä.

  • Reply katareissaa 16.1.2016 at 14:07

   Kiitos kommentistasi! 🙂 Itse asun pääkaupunkiseudun ulkopuolella, joten vinkkejä Helsinkiin tuskin tästä blogista pääsee lukemaan. Mutta Aasian kohteista todennäköisesti ajankohtaista tietoa tulossa vielä tämän kevään aikana, suunnittelen nimittäin parhaillaan reissua juurikin noille mainitsemillesi seuduille (ja nimenomaan budjetilla mennään!) 🙂

 • Reply MiiaA 16.1.2016 at 12:45

  Euroopan kohteet kiinnostavat eniten 🙂

  • Reply katareissaa 16.1.2016 at 14:09

   Kiitos kommentistasi! Euroopassa riittääkin paljon mielenkiintoista nähtävää, lähiaikoina blogissa tulossa juttuja Ranskasta ja Espanjasta 🙂

 • Reply Anni 16.1.2016 at 13:38

  Tykkään lukea molempia niin faktoja eri maista kuin sun omia fiilistelyjä eri paikosta 🙂 ja ylipäätänsä kaikista sun reissuista missä oot ollu! Aasia kirjoituksista oon tykänny eniten.

  • Reply katareissaa 16.1.2016 at 14:11

   Kiitos! Aasia jutut kuuluvat omiinkin suosikkeihini 😉

 • Reply Reetta 16.1.2016 at 14:41

  Luen mieluiten omia kokemuksia kohteista, jne. Budjettimatkailu kiinnostaa myös!

  • Reply katareissaa 16.1.2016 at 22:55

   Kiitos kommentistasi! Budjetilla pääosin matkustelenkin, joten voisi vielä enemmän tuoda aihetta esiin blogissa 🙂

 • Reply Jyrki 16.1.2016 at 16:32

  Omakohtaiseen kokemukseen perustuvat faktat kiinostavat eniten…niitä voi ihan mielellään elävöittää fiiliksillä. Maailman kolkalla ei niinkään ole väliä, joka puolella on kuitenkin kiinnostavia kohteita ihan roppakaupalla.

  • Reply katareissaa 16.1.2016 at 23:00

   Kiitos kommentistasi! Ja oon täysin samoilla linjoilla sun kaa, mielenkiintoisia kohteita riittää ympäri maailmaa 🙂

 • Reply Mia 16.1.2016 at 16:41

  Sun omia fiiliksiä reissuista on kiva lukea 🙂

 • Reply Nasulainen 28.12.2016 at 19:22

  Itse luen mieluummin enemmän fiilistarinoita ja kaikenmaailman kommelluksia, sillä en voi olla ainoa, jolle tapahtuu välillä koomisiakin tapauksia reissussa.

  • Reply katareissaa 3.1.2017 at 16:04

   Tämä on itse asiassa vanha arvonta edellisen vuoden messuilta (tänä vuonna en ole mukana messuhulinoissa). Kannattaa muista blogeista kokeilla, jos onni suosisi 🙂

  Leave a Reply