Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kuulumisia ja seuraava matkakohde

Anteeksi heti alkuun ehkä maailman laimeimmasta otsikosta :DD Miulla ei nyt varsinaisesti ole mitään tärkeää asiaa, kunhan tulin vähän höpöttelemään kuulumisiani. Tällä hetkellä isoin muutos elämässäni on se, että multa on työt ohi, ainakin tällä erää. Aloitin duunit aika pian reissusta Suomeen palattuani ja oon kiitollinen siitä, että oon kuluneet kuukaudet saanut duunissa olla. Nyt on kuitenkin ollut ihanaa vaan ottaa hetki iisimmin työntäytteisen kesän vastapainoksi. Oon ollut kotikotona, fiilistellyt syksyä ja tehnyt matkasuunnitelmia.1-20151012_181519Niin ja meille tuli tällä viikolla kissanpentu! Oon ollut koko viikon ihan täysin ton pikkuisen lumoissa ja ollaan oltu yhessä lähes kellon ympäri. Crazy cat lady indeed! Tänäkin aamuna vaan tuijottelin sitä yli tunnin, kun pikkuinen leikki ja kehräsi vieressä. Hetki sitten katottiin yhessä Pakoa ja parhaillaan tuo pieni karvapallero kehrää miun sylissä. Välillä kaveri on myös näyttänyt villimpää puoltaan ja osaa se olla myös aikamoinen vintiö/riiviö/täystuho/terminaattori. Mutta silti niin ihana! Jonain päivänä miulle tulee kyllä vielä ihan oma kissa, mutta toistaiseksi se ois elämäntilanteeseeni liian sitova.blp3Huomenna pitäis kuitenkin raaskia erota kisusta vähäksi aikaa, sillä ruskan loisto ja kirpeät syyspäivät vaihtuvat siniseen mereen ja auringon lämpöön. Kyllä, uskallan nyt täällä blogissakin paljastaa, että oon lähdössä pitkästä aikaa reissuun. En yleensä tykkää hehkuttaa mitään suunnitelmia suureen ääneen ja pidän asiat vaan omana tietonani, ennen kuin ne on täysin varmoja. En mitenkään kiusallani tee sitä, mutta jotenkin mua kai pelottaa, ettei juttu toteudu, jos sitä etukäteen hehkuttaa liikaa. Reissuun lähtö tuntuu vaan kaukaiselta unelmalta, kunnes oikeesti istuu siellä lentokoneessa, ja usein silloinkin vielä vähän epätodelliselta.

blp2No tällä kertaa en nyt ihan oota sinne lentokoneeseen asti. Jos mitään dramaattista ei tapahdu, niin tulevana lauantaina istutaan koneessa kohti etelää! Kyseessä on itselleni täysin uusi maa, Kreikka, ja kohteena monelle suomalaiselle tuttu Rodos. Saari sopii varmasti mahtavasti rantalomailuun ja rentoutumiseen, sen suurempia suunnitelmia ei ole. Ehkä saarta voisi omatoimisesti vähän kierrelläkin, jos löhöily alkaa kyllästyttää, katsotaan 🙂

blp1Yleensä jätän pakkaamisen aina viime tippaan, mutta tällä kertaa alkaa sekin homma olla jo viimeistelyä vaille valmis. En oo pahemmin stressanut koko asiaa, sen verran opettanut pidempi reissu, että viikon rantaloma tuntuu suht helpolta keissiltä. Kinkkisin valinta taitaa olla se, mitä kirjoja poimisin mukaan tosta lattialle kasaamastini tornista. Rantaloma ja lukeminen vaan kuuluu yhteen! En oo vielä päättänyt, otanko konetta mukaan ollenkaan. Mutta vaikka ottaisinkin, niin suurella todennäköisyydellä blogissa tulee olemaan viikon mittainen postaustauko. Mut Instagramin puolella ehkä jotain elonmerkkejä. Paino sanalla ehkä. Haha. Mutta palaillaan sitten loman jälkeen!

Viime hetken vinkit Rodokselle erittäin tervetulleita! xx

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply