Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vielä kerran tunnelmia paratiisista

Suomi muistuttelee taas vähemmän ihanista puolistaan, ulkona tuulee ja sää on harmaa. Lokakuu yäk. Nyt voikin hyvällä omatunnolla pysytellä sisätiloissa ja vajota vielä hetkeksi unelmoimaan ja fiilistelemään Fidzin reissua.1-DSCN8145En tiedä mikä siinä on, mutta Fidzillä on jotenkin ihan ainutlaatuinen paikkansa mun sydämessä. Miulle jäi sieltä vaan mielettömän onnelliset fiilikset ja sain paljon positiivista energiaa. Toki miljöö oli ihan mieletön tämmöselle auringonpalvojalle, mutta myös rento meininki ja elämäntapa kolahti. Haaveissani onkin päästä vielä jonain päivänä kiertelemään lisää Tyynenmeren saaria ja Oseaniaa.

1-1507945_938295876221758_8520346140603919941_nJa tietty kokemuksiin jostain paikasta vaikuttaa aina myös ne ihmiset, joihin tutustuu. Aidot ja ystävälliset paikalliset kyläläiset, joilla oli aina aikaa jutustella ja vaihtaa muutama sana. Ja tietysti myös muut maailmanmatkaajat. Valokuvaajana työskentelevä surffipoika Ausseista. Maailmanympärimatkalla ollut saksalaispariskunta. Opiskelijatyttö Koreasta. Keski-ikäinen herrasmies Jenkeistä. Brittityttö, joka meni vapaaehtoistyöhön merikilpikonnien pariin. Brassijätkä, joka näytti täysin 1D:n Zaynelta. Yli kasikymppinen travellerimummo. Kaikki niin erilaisia: eri kansalllisuuksia, eri ikäisiä, erilaisista elämäntilanteista, kaikilla täysin oma tarinansa. Mutta kaikki päätyneet näille saarille keskelle Tyyntä valtamertä. Ja kaikkia yhdistää intohimo matkustamiseen.

1-DSCN8039Eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa keskusteleminen on parhaimmillaan mieltä avartavaa ja inspiroivaa. Samalla sitä oppii myös itsestään. Oon mielettömän kiitollinen siitä, että oon tavannut matkallani niin huipputyyppejä.

1-DSCN8018Enneku lähtee menee diipiks, ni palataan vielä kerran näihin paratiisimaisiin tunnelmiin ja randomeihin sattumuksiin, joita Fijillä kävi. Näiden ikimuistoisten viikkojen aikana oon:1-IMG_2346-Kruisaillu paikallisdösän kyydissä merenrantaa pitkin (jep, tie vaan päättyi ja ja bussi ajoi pätkän pitkin hiekkarantaa, kuin siistiä?!?)1-IMG_2251-Opeteltu avaamaan kookospähkinöitä ja yritetty kiivetä palmuun keräämään niitä (ei menny ihan niinku tossa kuvassa :’DDD)1-IMG_2254-Kun esittäydyn, paikalliset eivät lakkaa hämmästelemästä nimeäni, sillä se on kuulema fidziläinen1-IMG_2102-Osallistunu biitsiturnaukseen (lähinnä kiljuin, väistelin palloa ja yritin varoa mun kynsiä, mutta onneks joukkuekaverit olivat rentoja eivätkä ottaneet turhan vakavasti, etten ookaan mikään luonnonlahjakkuus lentopallossa)1-IMG_2188-Myöhästynyt bussista ja päätynyt liftaamaan varsin menestyksekkäästi1-IMG_2350-Nähty yks ilta rantabaarissa mies, joka oli ulkonäöllisesti Paul Walkerin ja Bradley Cooperin risteytys (en saanut napattua salaa kuvaa (haha), sorry girls, mut 6/5)1-IMG_2117-Vaellellut sademetsissä ja uinut vesiputouksissa1-IMG_2238-Illallistanut 80-vuotiaan travellerimummon kanssa (siinä me ihailtiin auringonlaskua ja keskusteltiin syvällisiä, ihan mieletön nainen!!!)1-IMG_2278-Salakuljettanu äärimmäisen suloisen kisupennun miun huoneeseen unikaveriksi (ja saanu nipokämppiksen vihat niskoilleni)1-IMG_2175-Kulkukoira on valinnut miut mamakseen ja seurannut mua lakkaamatta kaksi päivää (koiraa en halunnut huoneeseeni, mutta se seuras aina ovelle asti ja vartioi sitten siinä yöt läpeensä)1-DSCN8282-Ihan randomisti törmännyt Ausseista tuttuun frendiini ja päädytty matkustamaan loppureissu yhdessä (parasta!!!!)1-IMG_2103Parista Fiji Bitteristä jatkuvasta musisoinnista johtuen innostunu esittelee omia olemattomia kitaransoittotaitojani (biisi oli luonnollisesti Smoke on the water…)1-DSCN8165 -Pakko leijuu, koska miulle sanottiin, et miun ikä vois olla mitä tahansa 19-24-vuoden väliltä (jes jes jes :D)

1-IMG_2282-Katellu tähtiä rannalla ja tuntenu oloni niin vapaaksi ja onnelliseksi1-IMG_2450-En oo halunnu lähtee jatkaa matkaa, vaan toivonu, et voisinpa vaan jäädä Fidzille (pitäis varoa mitä toivoo: mun lento oli nimittäin rescheduled ja jäinkin sit asumaan ilmaiseksi all inclusive hotelliin vielä pariks extra päiväksi, siis oikeesti mikä tuuri?!?)1-IMG_2442-Lopulta pääsin kuitenkin myös sinne Hong Kongiin, postausta tulille kunhan saan kuvat käsiteltyä!1-IMG_2056

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply