Suomen suurin matkablogiyhteisö

Elämää Cairnsissa

Uuden vuoden hulinoiden jälkeen halusin ottaa hetken hieman rauhallisemmin. Koska miulla on vielä reilu viikko aikaa ennen Brisbaneen menoa, päätin säästösyistä ettiä itelleni duunia. Täällä on parhaillaan low-season ja valtaosa reppureissareista suuntaa kohti etelää, joten duunia on tarjolla hyvin jopa lyhyemmälle ajanjaksolle.dd3 dd4 dd2 dd5

dd1Ite löysin todella helposti työpaikan majotusta vastaan yhestä hostellista. Teen hommia kaksi tuntia päivässä, pomo on tosi rento ja hostelli kivan chilli. Lisäks täällä asustelee kissoja, voiks ihanampaa olla? Saan alottaa miun työvuoron milloin huvittaa, mutta oon pyrkiny tekee duunit heti aamusta, niin on sitten koko päivä aikaa tehdä kaikkea muuta. Jos haluun pitää välillä vapaapäivän tai kaksi, ni teen vaan joku päivä pidemmän vuoron. Tosi kätevää, sillä tää on mahdollistanut sen, että oon päässy tekee erilaisia päiväretkiä lähialueille. Kirjotan seuraavassa postauksessa yhestä ihan mahtavasta retkestä, jolle täällä ollessani osallistuin. Nyt kuitenkin kutsuu riippumatto ja hyvä kirja, näkyy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Susanna89 8.2.2015 at 20:30

    Ihanat kissat ja hieno paikka 🙂

    • Reply katareissaa 9.2.2015 at 01:58

      Joo on ne aika ihania :)) Ja kiitti kommentista!

    Leave a Reply