Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissufiilikset kentältä ✈

Nyt ollaan siinä pisteessä, et istuskelen bussissa matkalla kohti lentokenttää. Kohta sit rullaillaanki jo Annin kaa pitkin kiitorataa ja matkan ensimmäistä kohdetta eli Bangkokia. Majoitus ollaan varattu pariksi ekaksi yöksi, mutta muuten onkin sitten kaikki vaan fiiliksestä kiinni!offto

Viikonloppu meni ohi ihan hujauksessa. Lauantaina juhlittiin ja hauskaa oli! Miulla on ihan huippuja ystäviä elämässä<3 Sunnuntai vaan koomailtiin Vaparilla ja yritin vielä tehdä vikoja reissuvalmisteluja (paino sanalla yritin). Fiilikset on menny aikalailla laidasta laitaan. Välillä en edelleenkään käsitä koko asiaa. Välillä taas jännitys tuntuu menevän aaltoina ympäri kroppaa, että voin suorastaan pahoin. Hyvästit oli kamalia niinku kotoakin lähtiessä, mutta täytyy lohduttautua sillä, että eihän ne mitään ikuisia ole. Ensi kesänä pidetään taas hauskaa yhdessä ja tiedän, että tärkeet ihmiset pysyy, vaikkei koko aikaa yhteydessä oltaisikaan.

DSCN0038

Oon todella onnellinen, että mulla on mahdollisuus tehdä tämä ja toteuttaa yksi isoimmista unelmistani<3 Tiedostan myös olevani siunattu kaikista niistä hienoista jutuista, joita mun kohdallle on osunut. Ja mitä kaikkea vielä onkaan edessä! Oon kans todella kiitollinen ystävistäni, jotka kannustaa ja ymmärtää. Läheisistä, jotka välittää ja siitä, että mulla on aina paikka, jonne palata.1a

Nyt on kuitenkin aika jättää joksikin aikaa Suomen kuviot taakse haikein, jännittyneinein, mutta ennen kaikkea innostunein mielin. Pyrin postaamaan jossain vaiheessa reaaliaikaisia kuulumisia tänne blogin puolelle, mut sitä ennen julkaisen luultavasti valmiiksi kirjoitelemiani juttuja. Stay tuned!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Emilia 9.9.2014 at 17:23

    Kauan ootte reissussa? Ootteko menossa Krabi/Phi Phi/ Phuket suuntaan? 🙂

    • Reply katareissaa 10.9.2014 at 17:46

      Ite oon noin kaheksan kuukautta! Tällä kertaa ei oo suunnitelmissa mennä sinne,mutta eihän sitä ikinä täysin varmaks voi sanoa 😀

    Leave a Reply