Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunnuntain superyllätyssektori!

Oliko se Onnenpyörä vai joku muu 90-luvun tv-visailu, jossa oli superyllätyssektori. Ei mitään tavallisia yllätyksiä, vaan supertason yllätyksiä. Siis jotain todella spesiaalia.

No, nyt on minun elämässäni osunut viisari superyllätyssektorin kohdalle, sillä tasan viikon päästä tätä onnekasta odottaa tällainen näky:

Costa Favolosa

 

The loveboat, daa daa da daa daa da daa da daa…

No, rakkautta tai ei, tämä tytsy lähtee viikon Välimeren risteilylle Loistoristeilyjen toisena matkanjohtajana. Kyseessä on Radio Nostalgian lukijamatka, jonne on tulossa iso suomalaisryhmä.
Piipahdamme Napolissa, Palermossa, Tunisissa, Barcelonassa ja Marseillessa, ihanan aurinkoisen kuuloisia paikkoja!
Viikon aikana ehtii myös ihmetellä jättimäistä laivaa ja syödä niin paljon, kuin vain rohmu pystyy. 😀

Ja arvatkaa vaan, mitä kaikkea voisikaan ostaa uuteen kotiin vaikka joka satamasta! (Hei, roinaa on jo nyt liikaa! t. omatunto!)
Mutta kun olisi kiva saada ”matkakotiin” jotain vaikka Tunisiasta (uusi maa mun listaan!), eikö esimerkiksi siniset kaakeli olis aivan ihanat keittiöön ja Marseillesta tietenkin jotain Provence-kangasta ja Napolista vähän pastaa ja Palermosta oliiviöljyä ja mitä niitä paikkoja vielä oli, niin Barcelonasta vaikka basilikaa ja bunaviiniä. 🙂

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Jerry / Pako Arjesta sunnuntai, 30 maaliskuun, 2014 at 18:20

    Vau! Kuulostaa mahtavalta :). Onneksi olkoon uuden työsi johdosta! Tulet varmasti kokemaan kaikenlaista upeaa. Muista laittaa paljon kuvia matkan varrelta :)!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.