Tammikuun lopussa alkanut uusi työ yhdistettynä miehen vuorotyöhön ja lapsen päiväkotiin on tuonut uusia haasteita arkeemme. Ruokaa ehtii juuri iltaisin laittaa, mutta monesti työpäivän jälkeen ei jaksaisi enää lähteä ruokakauppaan pyörimään ja miettimään mitä ruokaa perheelle laitettaisiin. Kuulostaako tutulta? Uusi arjen pelastajamme on viime vuoden lopulla lanseerattu Ruokaboksi
Kävin tammikuussa keskellä lumimyrskyä muutaman muun bloggaajan kanssa tutustumassa henkilöihin Ruokaboksin* takana, kuulemassa tarinoita suomalaisten arjesta ja maistelemassa herkullisia ruokia kauniissa A.S. Helsingön tiloissa keskellä Helsinkiä.
Maistelimme mm ihanaa bataatti-cashewpähkinäkeittoa, jota oli pakko tehdä jo viikonloppuna kotona uudestaan. Niin hyvää se oli. Reseptin tähän ja muihin ruokiin löytää helposti Ruokaboksin sivuilta.
Kotona on ollut helppo tehdä ruokaa ja mitä parasta, kaikki ateriat valmistuvat alle puolessa tunnissa. Ruokaboksiin valitut tuotteet ovat hyvin laadukkaita ja sesonkiin sopivia.
Tässä muutamia kuvia eri viikkojen Ruokaboksista. Näistä ohjeista olemme tehneet ensimmäistä kertaa elämässäni Chili con Carnea, joka oli hyvin maukasta ja sai hyväksynnän myös perheen pienimmältä.
Ruokaboksi kuljetetaan kotiovellesi maanantai iltana. Tilauksen ehtii tehdä keskiviikkoiltaan saakka.
Onko Ruokaboksi sinulle jo tuttu? Nyt tutustumistarjouksena -50% ensimmäisestä boksista koodilla: BOKSI50
*Yksi Ruokaboksi saatu bloginäkyvyyttä vastaan.