Vang Viengistä Vientianeen 

Vang Viengin maisemien jälkeen meidän oli aika siirtyä Laosin pääkaupunkiin Vientianeen. 

Vang Viengistä pääsee Vientianeen joko lentämällä, junalla, bussilla tai minivanilla. 

Valitsimme tällä kertaa kyydityksen minivanilla, joka kustansi meille yhteensä 18 € eli 9 € per henkilö. Hankimme tämän 12Go:n kautta. Olimme varanneet kyydityksen jo etukäteen ennen Vang Viengiin saapumista ja perillä saimme selville, että olisimme saaneet junamatkan kyydityksineen asemalle vielä paljon edullisemmin.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Minivani jaetaan muiden kanssa ja paikat ovat ahtaita. Matka kestää kuitenkin vain 2 ja puoli tuntia, joten sen jaksaa hyvin. Juna maksaisi vain hieman enemmän verkosta varattuna ja on hieman nopeampi. Matkat voi varata verkosta, majoituksesta tai muiden matkanjärjestäjien kautta.  

Laosin näiden muutaman siirtymän jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että täällä kannattaa hyödyntää majatalojen tarjoamia matkoja, niiden usein ollessa edullisempia ja että niissä on vähemmän vaaraa sekaannuksille kyytiinottopaikoissa.  

Pääsimme kuitenkin hyvin perille varaamallamme matkalla. 

Takapenkin tunnelmaa minivanissa
Previous Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin keskiviikko, 3 toukokuun, 2023 at 18:50

    Nuo minivanit ovat itse asiassa hyvinkin paljon omaan mieleen, ja jotenkin olen tykästynyt niihin enemmän kuin juniin. Tästäkin teidän jutusta tuli kuitenkin sellainen olo, että te preferoitte junia. Täytyy siis edelleen entistä enemmän pitää mielessä myös nuo junat itsekin mielessä.

  • Leave a Reply