Suomen suurin matkablogiyhteisö

Itsenäisyyspäivän kuvakollaasi Teneriffalta

Pimeät illat ja kylmät päivät… Se aika vuodesta kun oma sisin alkaa kaivata palmujen alle nauttimaan elämästä. Tämäkään vuosi ei tehnyt poikkeusta ja kun pakkaset alkoivat hipoa 20 astetta, mieli käski toimia ja nopeasti. Koska itsenäisyyspäivän aika tarjoaa yhden ylimääräisen vapaapäivän ja koska hyvin vaihtelevassa maailmantilanteessa oli rauhallisempi hetki käynnissä, päätin ostaa lennot parin viikon varoajalla perheen luokse Teneriffalle. Olihan viime kerrasta päässyt kulumaan jo kolmisen vuotta!

Vietin Teneriffalla kokonaiset viisi päivää, joista kolme sain nauttia vapaista ja pienistä retkistä ympäri saarta. Kiertelimme pohjoisen lempikyliä; kävimme Garachicossa iltakonsertissa, ihmettelimme Icodin Dragoa ja kävimme ostoksilla ikuisessa suosikissani La Lagunassa. Yhtenä päivänä kurvasimme Teiden kansallispuistoon ja yhden päivistä pyhitimme roadtripille etelästä pohjoiseen. Söimme hyvin ja hartaasti, tanssimme, lauloimme ja erityisesti nauroimme. Mitäpä sitä muuta irtiotolta olisi kaivannutkaan.

Näiden kuvien myötä ja auringon tankkaamana olen valmis jouluun ja tulevaan kevääseen!
Ihanaa joulunaikaa myös juuri sulle!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin torstai, 23 joulukuun, 2021 at 23:35

  Oikein hyvää joulua myös sinulle!

  Tuo itsenäisyyspäivä ja aurinko olisi voinutkin olla ihan hyvä ratkaisu. Itse päädyin aikalailla päinvastaiseen, nimittäin Lappiin ja Pohjois-Norjaan. Ei muuten ollut lämpöä, eikä liioin aurinkoakaan.. 😀 Mutta tosi kiva matka kyllä muuten oli! 🙂

  • Reply Katja / Historia de Viajes sunnuntai, 26 joulukuun, 2021 at 09:42

   Lappikaan ei kuulosta ollenkaan huonolle itsenäisyyspäivän kohteelle. Varsinkin nyt kun lunta on ollut riittämiin ja talvinen maisema loistossaan. 🙂

 • Reply Menninkäinen perjantai, 24 joulukuun, 2021 at 15:15

  Hyvää joulua – ¡Feliz Navidad!

  Varmasti ihana irtiotto pimeyden keskelle!

  • Reply Katja / Historia de Viajes sunnuntai, 26 joulukuun, 2021 at 09:43

   ¡Feliz Navidad!
   Tämä oli juuri sitä mitä tähän väliin tarvitsi. Ja varsinkin näin pitkän ajan jälkeen, en olisi kuvitellut meneväni minnekään muualle kuin Tenskulle. <3

  Leave a Reply