Suomen suurin matkablogiyhteisö

Filosofian maisteri ja kotimaan matkailija

Viimeiset neljä kuukautta ovat kuluneet ohi hurjalla vauhdilla koronakevään kourissa. Nyt kuitenkin alkaa tuntua sille, että blogi on aika herätellä eloon kevätunilta. Joten eiköhän aleta hommiin. Olen nimittäin täällä takaisin!

Mitä minulle kuuluu? Oikein hyvää! Kun maaliskuussa Alankomaiden matka jäi kesken, meni elämä muutenkin uusiksi monella tapaa. Kaikki keväälle sovitut työt peruuntuivat. Samalla matkojen suunnittelu täytyi jättää odottamaan parempaa tulevaisuutta. Vietin aikaa kotona ja keskityin pitkästä aikaa kunnolla itseeni. Vaikka blogi hiljeni, ei kirjoittaminen kuitenkaan loppunut mihinkään.  Nimittäin koronakevät on ollut itselleni erityisesti opiskelujen loppuun suorittamiselle oivaa aikaa.

Ja niinpä tosiaan viime viikonloppuna juhlimme vihdoin läheisteni kanssa minua tuoretta filosofian maisteria herkullisten kesäleivosten äärellä. Vaikka valmistumisaika matkailun asiantuntijaksi ja kehittäjäksi ei ole paras, täytyy silti myöntää että täällä istuu kirjoittamassa niin helpottunut ja onnellinen opintonsa päättänyt bloggaaja.

Koronatilanne alkaa olla Suomessa hallinnassa, työt tulivat takaisin ja olen ehtinyt tehdä viikon road tripin Lapissa ja viettää Juhannusta itä-Suomessa Pielisen rannalla. Tänä viikonloppuna suuntaan lähilomailemaan Vuokattiin ja loppukesään toivon vielä pientä reissua pääkaupunkiseudulle.

Haaveilu Kaukasian valloituksesta onkin vaihtunut ihaniin kotimaan kohteisiin ja tämä tuntuu tälle ajalle juuri ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Paljon siis Suomi juttuja luvassa sekä Lapin keväisistä maisemista että esimerkiksi ruuhkaiselta Kolilta.

Jätetään siis tauko taakse ja  jatketaan kesää myös blogin puolella!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Menninkäinen lauantai, 4 heinäkuun, 2020 at 00:10

  Hurjasti onnea maisteri!!! Uurastus on palkittu.

  Ihania retkisuunnitelmiakin sulla, toivottavasti päästään taas pian sun nojatuolimatkoille! Ihanaa heinäkuuta ja kesää!

  • Reply Katja / Historia de Viajes maanantai, 6 heinäkuun, 2020 at 12:34

   Voi kiitos paljon!

   Uurastus todella palkittiin ja nyt on mukava mennä elämässä eteenpäin. Sekä tietenkin ottaa Suomea haltuun sen minkä ehtii.

   Ihanaa kesäkuuta ja loma-aikaa sinnekin! (:

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa lauantai, 4 heinäkuun, 2020 at 14:25

  Onnea maisteroituisen johdosta! 🙂 Itsekin keskityin keväällä tiiviisti opiskeluihini ja blogi jäi vahvasti taka-alalle, mutta nyt pienen tauon jälkeen on ollut taas virkistävää kirjoittaa blogia. Olenhan blogannut jo yli viiden vuoden ajan, joten pieni tauko tuli varmasti tarpeeseen.

  Itse olen tavallaan iloinen siitä, etten ole tätä ennen reissannut Suomessa turhan paljon. Nyt on tarjolla paljon uusia, mielenkiintoisia kohteita ja myös samalla vanhempia tuttuja, joihin mielellään palaa. Odotankin jo innolla tulevia kotimaan kesäseikkailujani 🙂

  • Reply Katja / Historia de Viajes maanantai, 6 heinäkuun, 2020 at 12:34

   Kiitos Noora!

   Meillä on selkeästi ollut sama teema. Ja eikös olekin jotenkin ihanan raikas olo kun tauon jälkeen palaa blogin äärelle. Ihania Suomiseikkailuja sinne! Mulla on ollut aivan sama onni se, että Suomea en ole tätä vuotta ennen niin paljoa vielä kiertänytkään. Nyt ehtii ja kierrettävää riittääikin!

  Leave a Reply