Suomen suurin matkablogiyhteisö

Helsingistä Tallinnan kautta Rovaniemelle ja Manchesteriin

Aika liukuu eteenpäin nopeampaa kuin mikäkin hurrikaani ja kiireinen syksy upeine reissuineen on edennyt nyt rauhoittumispisteeseen kotisohvalle. Tai rauhoittumis ja rauhoittumis, sillä nyt vihdoin on taas aika istua realiteettien äärelle ja edistää työjuttuja graduakaan unohtamatta ja valmistella joulua ja vuoden vaihdetta.

Mutta mitä minun syksyyni onkaan siis nyt kuulunut? 

Käväisin siis lokakuussa Soulissa, josta olen saanut tämän yhden postauksen jo ulos. Tästä seuranneena ystäväni Meksikosta lensi Suomi lomalle ja kaikessa kiireessäni olin sitten varannut itselleni menolennon Helsinkiin aivan väärälle päivälle. Onneksi kaverin saapumiseen meni yli 24 tuntia, joten ehdin lompakkoa kirpaisten korjata virheeni ja saapua Helsinkiin ajoissa häntä noutamaan. Vietimme kaksi unohtumatonta päivää pääkaupungin maisemissa ja vierailimme kolmantena aina yhtä hurmaavassa Tallinnassa, kunnes siirryimme yhdessä pohjoiseen omiin kotimaisemiini. Muutama päivä menikin ystävieni kanssa tutustuen suomalaiseen elämään ja autoillen katsomaan joulupukkia ja talven taikamaisemia Rovaniemelle. Tästä kaikesta kyllä saatte kuulla ajan kanssa lisää. Sekä tietenkin siitä, miltä Suomen eri puolet näyttivät meksikolaisen silmin.

Eilen saavuin kotiin myös tämän vuoden viimeiseltä reissulta Manchesterista. Manchesterissa paistoi tuon pitkän viikonlopun verran aurinko täydeltä taivaalta ja kaupunki yllätti uskomattoman kauniin säänsä lisäksi laajoilla joulumarkkinoilla, kauniilla katutaiteella, hipsterikaupoillaan ja tyylikkäillä ravintoloillaan. Manchesteristakin on taatusti tulossa lisäjuttua ja ruokailuvinkkejä, sekä siitä surkuhupaisasta lentoyhtiöstä, jolla halpamatkan Rovaniemeltä taitoimme.

Tämmöistä kuuluu minulle ja tällaista on odotettavissa bloginkin puolella. Seuraava reissu on tosiaan ensi vuoden puolella, joten sitä ennen ajattelin syventyä realiteettien lisäksi videoiden tekoon, valokuviin ja ihan tähän blogiinkin.

Toivottavasti teilläkin on mukava joulu tiedossa reissuilla tai kotona!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply