Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kesä 2019

Pakko se on uskoa, että lempi vuodenaikani kesä alkaa olla taas takana päin. Elokuu vaihtui syksyksi ja tuo ulkona pauhaava tuuli ja harmaus antaa vinkkejä siitä, että se on menoa taas. Tämä kesä on ollut pariin viime vuoteen verrattuna hyvin erilainen. Jos viime kesät olen haahuillut maailmalla hieman hukassa mutta eläen elämäni onnellisempia hetkiä, voi tämän kesän sanoa olleen huomattavasti tasaisempi sekä lokaatioiden että mielialojen suhteen.

Tänä kesänä olen hymyillyt enemmän kuin pitkään aikaan töitä tehdessä. Ne muutamat harvat kesäillat töiden jälkeen jäätelöiden ääressä ystävien kanssa ovat jääneet myös mieleen. Sitten olen laittanut elämääni monella tavalla kuntoon. Aamut ovat alkaneet kuntosalilla ja jatkuneet työmatkapyöräilyillä. Koko kesän ajan elämää oon värittänyt rutiini, joka on tehnyt koko keholle hyvää ja tuonut myös pitkästä aikaa tuloksia kuntosalilla. Elämä on ollut tasaisen hyvää ilman äärimmäisiä onnentunteita, mutta myös ilman niitä kamalia laskuja.

Pakko se on kuitenkin myöntää, että kyllä tämänkin kesän kohokohta oli se pienen pieni reissu Bretagnessa crepejen äärellä. Ne hetket tuijottaessa meren taa laskeutuvaa aurinkoa hymyillen ja ystävien kanssa tapaksilla istuen. Tai se tunne kun juna lipui maaseutumaisemissa eteenpäin, koko Ranska oli alkanut jo Pariisissa ärsyttää ja sitten kuitenkin se seikkailun alun tunne teki niin hirmuisen onnelliseksi. Mutta olihan minulla myös vapaapäiviä kotonakin. Pakko on mainita myös lähialueen pienet retket sekä vesistöille, että puutalokyliin. Ja se gradun ahdistamisen tunne sadepäivinä kun pitäisi muttei sitten kuitenkaan jaksaisi.

Niin…Sellainen kai se kesä sitten oli. Tasainen ja tuskin pidemmällä aikavälillä mitenkään mieleenpainuva.
Mutta joskus se on myös kaikki mitä voi oikeastaan elämältä kaivata.
Ei tämä syksy tule tämän ihmeellisempi olemaan. Tämä rauhoittuminen ja tasapainon löytäminen oli kuitenkin juuri sitä mitä uuden vuoden lupauksena heitin ilmoille ja tässä sitä mennään.

Pää pystyssä kohti syksyä, graduprojektia ja horisontissa olevaa Soulin matkaa!
Ja koitetaan pitää blogiakin hengissä ja ajantasalla sekä syksyn lähi- että kaukoseikkailuilta.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply