Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Bukarestista

Aurinko paistaa, lämpö kohoaa yli parinkymmenen ja suu on hymyssä. Tämä tyttö on nimittäin valloittamassa Romaniaa ja kirjoittaa tällä hetkellä pikaista postikorttia Bukarestin lämpimästä illasta. Ennakkoluulot kaatuivat samantien kun lentokoneen pyörät kolahtivat maahan pari päivää sitten ja Romania on tähän mennessä antanut vain parastaan. Parin päivän aikana täällä onkin ehtinyt metsästää vampyyreja Transilvaniassa ja nauttia Bukarestin kaupunkitunnelmasta, joka on muuten vienyt aivan täysin mennessään. Miten Euroopasta voikien vielä löytyä näin upea, mutta tuntematon kaupunkikohde. Bukarest on tähän asti ollut kaupunkikohde, jossa on siistiä ja halpaa. Kaupunkikohde, jossa vanha kommunistiarkkitehtuuri kohtaa trendikkäät pilvenpiirtäjät, överijäätelöbaarit ja trendikkäät kattoterassit. Ja mainitsemattakaan tätä tunnelmaa, jonka voi vain aistia paikan päällä. Sen kuinka terassit ovat täynnä ihmisiä ja kuinka latinokieli kaikuu musiikin kanssa sulosoinnussa kadulta toiselle.

Transilvaniakin hurmasi linnoillaan ja maisemillaan täysillä. Mutta aloitetaan nyt Bukarestilla ja antaa muutaman kuvan puhua puolestaan juuri tämänhetkisen kaupungin puolesta.

Huomisen jälkeen matka jatkuu kohti rannikkoa Romanian kuumimpaan rantakohteeseen Mamaiaan Mustanmeren maisemiin. Siihen asti ja sen jälkeenkin matkaa voi seurailla reaaliajassa erityisesti Instagrammissa, josta löytyy ajankohtaisia päivityksiä päivästä  toiseen.

Nyt puss och kram ja kohti uusia seikkailuja!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Piyya sunnuntai, 5 toukokuun, 2019 at 22:19

    Instassa jo seurannutkin matkaasi ja mahtavalle näyttää. Sen huomaa että olet innostunut ja matkakohde on ollut onnistunut.

    • Reply Katja / Historia de Viajes maanantai, 6 toukokuun, 2019 at 07:35

      Mää oon ollut niin positiivisesti yllättynyt. Kaunista, halpaa ja mikä parasta tosi rento tunnelma!

    Leave a Reply