Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikorttimaisia terkkuja Kap Verdeltä Salin saarelta

26 asteen lämpö, merellä pauhaava tuuli ja saarielämän slogan ”no stress” ovat saaneet täyden valtansa tällä lomalla täällä Kap Verden saaristossa Salin pienoisella saarella. Viikko stressittömällä Salilla on jo ylittänyt puolen välinsä ja voi kuinka hyvää tämä Afrikan rento elämä, lämpö, kirkkaat värit ja vaaleat hiekkarannat ovat tehneetkään! Päivät ovat täyttyneet rantakävelyistä, paikallisen kalastajakylän Santa Marian elämän ihmettelystä laiturilla, sekä kirjojen ahmimisella palmupuiden alla. Päiväretket ovat vieneet saaren ympäri ja pääkaupunki Espargokseen. Ja niin, mitäpä sitä näin keskellä talvea voisi muuta lomalta toivoakaan. Tässä teille pari kuvaa maisemista ja palataan paremmin asialle sitten taas kotisohvalta.

Postikorttiterveisiä!
<3:llä Katja, kotoisammin Kaksu

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa sunnuntai, 17 helmikuun, 2019 at 21:07

    Näyttää aivan ihanalta! Tuollaisiin maisemiin olisi kiva paeta talvea ensi talvena. Odottelen innolla tulevia postauksia tästä kohteesta, ties vaikka reissukärpänen purisi niin pahasti, että ei auttaisi kuin lähteä 🙂

    • Reply Katja keskiviikko, 20 helmikuun, 2019 at 21:18

      Tää oli just sitä mitä kaipasin. Hiukan lämpimämpää kuin Kanarialla ja silti suhteellisen lentomatkan päässä kun aikaa ei ollut käytettävissä kuin viikko! Ja toki myös mukavan eksoottista Afrikkalaista elämää kaikkien valkoisten hiekkarantojen keskellä. Postauksia on tulossa kunhan kerkeän!!!

    Leave a Reply