Rytinällä syksyyn

Elokuu on jo hyvää vauhtia vaihtunut syyskuuhun ja tämä meinasi myös itselle Madridin vaihtumista Ouluun. Aika kiitää, kun koettavaa on niin paljon, että välillä sitä miettii pysyykö sitä itsekään perässä.

Mieli ei ole valmis värjäytyvään luontoon ja kylmiin päiviin. Se vaeltaa edelleen lämpimän Madridin kaduilla eläen kuin viimeistä päivää, hymyillen, halaillen ja poskisuukoja jaellen. Mutta näillä mennään mitä on nyt annettu ja motivaatio on kyllä jo ihan täysillä rutiineissa ja syksyssä kiinni!

Olen siis ollut nyt viikon takaisin Suomessa ja järjestellyt  tulevaa syksyä niin opintojen, töiden kuin vapaa-ajankin osalta. Kalenteri alkaa täyttyä kovaa tahtia ja oma moodi alkoi tänään vihdoin olla takaisin Suomen ajassa, joka näkyi lenkkipolulla jo ennen kahdeksaa.

Syksy tulee olemaan perinteiseen tapaan kiireinen. On yksi kenttäkurssi pohjoisessa, on loput maisterivaiheen kurssit suoritettavana ja itse graduaihe pitäisi jostain raapaista ennen joulua. Sitten on työt ja se jäljelle jäävä vapaa-aika.

Mieli vaeltaa palmupuissa samalla kuin pitäisi miettiä tulevaisuutta ja kovin nopeaa lähenevää opintojen loppua. Joten eiköhän tälle syksylle pidä ainakin yksi palmureissu saada, sekä niin kauan suunniteltu ja siirretty jälleentapaaminen keski-Euroopassa ystävien kanssa.

Kyllä tästä taas selviydytään niin kuin aina ennenkin. Kesää kohtihan tässä mennään jo kovaa vauhtia. Ja ehkä se syksy ei ole kuitenkaan niin kamalaa, kun vain asennoituu raikkaaseen uuteen vuodenaikaan.

Palaillaan ja nautitaan syksystä kamut!:)

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply