Unelmien kesä 2018

Heinäkuu on vaihtumassa elokuuhun ja vaikka kesää on vielä paljon jäljellä, on elokuuhun siirtyminen itselleni tänä vuonna kesän viimeinen vaihe.

Tämä kesä on ollut yksi unelma, joka jää erityisesti mieleen sen lämmöstä ja auringosta Suomessa. Tänä kesänä on vietetty paljon aikaa ystävien kanssa, istuttu öitä rannalla, syöty jäätelöä ja mansikoita. Tänä kesänä on myös tehty päiväretkiä lähimaastossa ja Ruotsissa, joista suurin osa on vielä aivan aukaisematta täällä blogin puolella. Suomi on todella antanut parastaan ja pitkästä aikaa on tuntunut siltä, että kotonakin on ollut oikeastaan ihan hyvä olla.

Upean kotikesän lisäksi juhannuksena oli aika hypätä 2 viikoksi Italian auringon alle nauttimaan gelatoa. Tämä reissu tuli ajoitettua sopivasti Suomen kesän ainoaan kylmään viikkoon ja Välimeri teki taas kerran yhden tytön erittäin onnelliseksi.

Loppukesä ei siis toki mene Suomen lämmössä vaan muutama päivä sitten pakkasin laukkuni ja suuntasin lentokentälle pelkällä menolipulla Madridiin ja Espanjan auringon alle. Ja täällä sitä siis nyt ollaan ja ollaan luultavasti koko loppu kesä.

Heti saavuttua fiilis on ollut kuin kotona. Lämpö on ihanaa, ihmiset on ihania, kaupunki on ihana… Mietin lähtiessäni onko tässä päätöksessä mitään järkeä. Kuka lähtee vuoden kuumimpana kuukautena kaupunkiin jossa ei ole vettä… Mutta täytyy sanoa, että en kadu ollenkaan ja olen aika varma siitä, että juuri tämä elokuu tulee olemaan tämän kesän paras kuukausi.

Elokuu mennään siis Madridissa ja lähimaastossa ja lähisuunnitelmiin kuuluu muunmuassa kajakointia lähikylässä ja hemmottelulomaa Mallorcan rannoilla. Kaikki muu onkin sitten auki ja Espanjalaiseen tyyliin luultavasti järjestyy puoltatuntia etukäteen.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa tiistai, heinäkuu 31, 2018 at 21:17

    Sut tuntien sulla on kyllä huippu elokuu edessä! Ja toki sun kesä on muutenkin vaikuttanut ihanalta. Italia ja gelato ei koskaan ole huono idea 🙂

  • Leave a Reply