Suomen suurin matkablogiyhteisö

Juhannusterveiset Sardiniasta

Viikot ja päivät kuluvat, mutta vihdoin kesän kaikki suunnitelmat alkaa olla valmiina. Alkukesä meni Suomessa ja Unkarista kotiin palattua loppu toukokuu hemmotteli aivan mahtavilla säillä. Lähiretkiä tuli tehtyä enemmänkin ja niistä ehkä joskus täälläkin enemmän. Nyt oli kuitenkin aika käynnistää kesän osa 2 ja ottaa suunnaksi Italian Sardinia ja kauniit rannat ja kaupungit.

Kolme ensimmäistä päivää alkaa olla paketissa ja näihin on mahtunut niin kaunista rantamaisemaa, kuin myös Algheron vanhaakaupunkia ja Sassarin suurkaupungin katuja. Aurinko ei tällä kertaa paistanut läpi yön, mutta lämpö on onneksi pysytellyt hellelukemissa lähes yötä päivää.

Huomenna on aika valloittaa pieni pala naapurisaarta Korsikaa ja loppulomaksi ei vielä ole suunnitelmia. Täällä auringon alla mennään rennosti päivä kerrallaan ja nautitaan italialaisesta elämänmenosta ja noh tietenkin gelatosta vielä puolitoista viikkoa.

Näistä tunnelmista siis ihanaa keskikesää kaikille!

Lisää materiaalia ja parempaa päivitystahtia löytyy esimerkiksi Instagrammista @kaksuli. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Piyya sunnuntai, 24 kesäkuun, 2018 at 08:15

  Niin rentoa niin Italiaa ☀️
  Hyvää loman jatkoa !

  • Reply Katja maanantai, 25 kesäkuun, 2018 at 09:25

   No juurin noita kaikkea! Kiitos, kyllä täällä kelpaa elellä pari viikkoa.

 • Reply Teea | Curious Feet sunnuntai, 24 kesäkuun, 2018 at 10:53

  Oi, Sardinia! Näyttää ihanalta. Itsellä on upeita muistoja tuolta saarelta, jossa vietin kolmisen viikkoa yli kymmenen vuotta sitten. Tarttis varmaan lähteä toistekki joskus :). Kivaa päästä katsomaan ja lukemaan sun reissua sieltä. Nauti auringosta ja seikkailuista :)!

  • Reply Katja maanantai, 25 kesäkuun, 2018 at 09:27

   Oi, musta olis kiva jos palaisit ja lukea miten on paikat muuttuneet! Ainakin vielä Sardinia on vakuuttanut rennolla meiningillään ihan kunnolla. Saa nähdä, mitä seuraavat päivät tulee vielä tarjoamaan.

 • Reply Jossus Travelpics maanantai, 25 kesäkuun, 2018 at 06:14

  Ihanan näköistä. Algheron vanhakaupunki on jo kiinostanut monta vuotta.

  • Reply Katja maanantai, 25 kesäkuun, 2018 at 09:28

   Voi kyllä suosittelen, jos on yhtään vanhojen kaupunkien ystävä!

  Leave a Reply