Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Hague Tower – Hollannin korkeimmilla drinkeillä

Jokainen reissu vaatii glamour hetkensä. Ryytyneenä parin viikon reissun päätteeksi kesällä läpi Euroopan tulikin aika kaivaa laukun pohjalta blingblingit niskaan ja lähteä valloittamaan Hollannin korkeinta kattobaaria. Tässäpä siis paremman illan reissuvinkkiä Den Haagiin Hollantiin!

The Penthouse on näitä Hollannin uusia moderneja tornitaloja ja sijaitsee sopivan keskeisellä paikalla hyvin kulkuyhteyksien varrella. Otin ratikan numero 9 suoraan rannalta Waldorpstraatille, mutta sama onnistuu aivan hyvin myös numeroilla 1,12,16, ja 17 keskustasta.

Itsehän siis marssin laittautuneena tornitalon aulaan ja ilmoitin haluavani ylös. Setä ei ollut ihan samaa mieltä, sillä näin lauantai-iltana paikka olisi tullut varata netistä etukäteen. Koska tämä oli kotimatkani viimeinen ilta en halunnut luovuttaa ja kauniilla hymyllä ja päättäväisellä otteella sain kun sainkin puhuttua itseni ylös. Heitin 9 euroa tiskiin, sain ilmaisen juomalipukkeen ja otin hissin 135 metriin.

Ravintola vaikutti viimeisen päälle hienolta. Kaikki pöydät oli odotetusti varattu, mutta sepä ei tässä vaiheessa enää haitannut. Katselin ympärilleni ja mietin kuinka kiva juuri tällaiseen paikkaan olisi tulla ihan oikeasti syömäänkin. Pöydät on nimittäin aseteltu juuri niin, lähes jokaisesta on suorat kaupunkinäkymät.

Tällä kertaa itselleni ei kuitenkaan ruoka maistunut, joten tilasin 9 euroon kuuluvan drinkkini tiskille ja sitä odotellessa menin katselemaan maisemia. Ylhäällä parasta on nimittäin ulkotila ja näköalapaikka, josta voi ihailla Den Haagia puolelle ja toiselle ihan ilman sitä näköalapöytääkin. Näkymät on ihan ehdottomasti rahan ja käymisen arvoiset ja jotenkin tämä oli vain parasta mitä osasin kuvitella hengästyttän puolen vuoden päätökseksi. Siinä maisemia katsellessa voitte vain kuvitella siis kuinka tunteet olivat pinnassa kelatessa Erasmusta ja takana olevaa reissua.

Olipahan siis arvoisensa päätös elämäni uskomattomimmalle matkalle. Ei voi olla muuta kuin kiitollinen.

Mikä? The Hague Tower
Missä? Den Haagissa, Hollannissa
Mitä? Näköala baari/ravintola
Miten? Kävelemällä keskustasta (1km), raitiovaunuilla 1,9,12,16,17
Mitä maksaa? 9 euroa, johon kuuluu juomakuponki. Kupongilla saa valita yhden minkä tahansa juoman listalta.

Kannattaa varata pöytä etukäteen Hague Towerin nettisivuilta erityisesti viikonloppuisin ja muihin ruuhka-aikoihin. Varaus on lähes pakollinen, jos paikalla haluaa myös syödä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply