Suomen suurin matkablogiyhteisö

Postikortti Dublinista

Kauniit terveiset Irlannin pääkaupungista Dublinista!

Keskiviikko meni täysin matkustaessa ja opiskelija nautti ”täyden palvelun” lentoyhtiöiden ilmaistarjonnasta kolmen lennon aikana liikaakin. Ompahan taas jutun juurta kerrottavana miten käy kun erittäin harvakseltaan kofeiinia nauttiva ihminen vetää sitä yliannostuksen… Ehkä sitä pitää vastedes pysyä vain tyylilleen uskollisena halpalentoyhtiöiden kannattajana.

Eilen alkoi kuitenkin loma ja tie vei heti ensimmäiseksi Dublinin keskustaan ja joen eteläpuolisille kujille. Ensivaikutelma oli hyvin Irlantimainen. Harmaata, tiilistä ja sää on ollut odotetun vaihteleva. Keskusta tuntui todella pieneltä ja enemmän sitä eilen kävellessä oli yllä sellainen pienen kaupungin tunnelma. Hyvin ehtisi koko kaupungin merkittävimmät paikat kiertää vaikka päivässäkin.

Vielä on kuitenkin lomaa kolme päivää jäljellä ja tänään tänne odotetaan saapuvaksi hurrikaanin rippeitä ja vesisadetta. Mutta mistäpä näistä säistäkään täällä tietää. Kunhan päivä valkenee täytyy katsoa ikkunasta ulos ja katsoa mille alkaa. Tarkoitus olisi kuitenkin näiden päivien aikana katsella vielä Dublinin pohjoispuolen keskusta, katsella lähiöelämää, sekä retkeillä lähikyliin.

Näillä siis mennään loppuviikko!

Menoissa pysyt reaalisti mukana instassa ja storieksessa @kaksuli (englanniksi), snapchatissa @kaksulii (suomeksi) ja blogin fb sivulla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anssi perjantai, 13 lokakuun, 2017 at 16:40

    Ai Finnairillako menitte? 😮

    • Reply Katja keskiviikko, 18 lokakuun, 2017 at 17:07

      Finnairilla Helsinkiin ja siitä Sas:lla eteenpäin. Näin oli tällä kertaa halvin ja lentoajoiltaan paras paketti.

    Leave a Reply