Heippa Madrid, nämä ei ole jäähyväiset

En ole halunnut viimeisen kuuden kuukauden aikana ajatella tämän päivän koittamista, mutta nyt se on vaan todettava että Suomeen se on palattava. Viimeinen viikko Madridissa on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa. Tein päätöksen lähteä aikaisemmin kuin olin aikonut, joka tarkoitti kovalla aikataululla kaikkien hyvästien järjestämistä täällä päässä. Mennyt viikko onkin ollut täynnä illallisia, yhteisten hetkien muisteluita ja myöhäisiä lämpimiä iltoja residenssin nurmella. Päivääkään en tästä kokemuksesta vaihtaisi ja nyt tippa linssissä kirjoitan tätä lentokentällä.

Mitä minä elämälläni nyt teen kun pitkän ajan haave on toteutettu ja maistipala elämästä, joka todella on elämisen arvoista on koettu?!

Ainakin matkustan seuraavat kaksi viikkoa läpi Euroopan. Lennän aamun sarastaessa Toulouseen, otan bussin Andorraan, palaan Toulouseen, lennän Brysseliin ja vedän maanteitse sinne minne nokka näyttää, kunnes saavun viimeistään 2.7 Amsterdamiin, josta on lennettävä Helsinkiin ja jatkettava vielä Kemiin kotikaupungin lentokentän ollessa kiinni. Viimeisenä rutistuksena testaan Finavian tarjoaman bussipalvelun kenttien välillä ja 3.7 minun pitäisi olla halimassa Toripolliisia.

Tiedän, että Oulu odottaa malttamattomana ja menneen kuukauden aikana oon itsekin kamppaillut paljon tämän aiemman paluun kanssa. Enää paluu ei kuitenkaan tunnu liian aikaiselta, sillä Suomessa odottaa tuhat ja miljoona hoitamatonta asiaa ja se tosiasia, että kandin paperit on puristettava niin nopeaa kuin mahdollista. Tiedän että kulttuurishokki tulee olemaan ihan valtava, mutta toisaalta nyt tiedän myös sen että se todellinen elämä sijaitsee jossain aivan muualla kuin Oulussa ja että Espanja on vaan iso osa mun elämää.

Nämä ei siis ole hyvästit rakas Madrid vaan tiedän että mun on palattava ja koitettava järjestää elämää niin että voin palata lyhyiden lomien lisäksi mahdollisimman pian takaisin pidemmäksi ajaksi. Pidetään vaan peukkuja, että se tapahtuisi mahdollisimman pian!

Nyt on kuitenkin vielä nautittava parin viikon kotimatkasta ja matkanvarrella olevista kavereista. Mietitään sitä kotiinpaluuta sitten myöhemmin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Menninkäinen tiistai, kesäkuu 20, 2017 at 23:41

    Niin tiedän ton tunteen… Tsemppiä, hyvin se kääntyi minunkin kohdalla aikanaan!

    • Reply Katja sunnuntai, kesäkuu 25, 2017 at 17:49

      Tuntuu koko ajan vain pahemmalle nousta kohti pohjoista. Mutta kyllä se tästä. Täytyy alkaa taas tehdä töitä unelmien saavuttamisen eteen kunhan palaan Suomeen. 🙂 Espanjalla on niin iso paikka mun sydämessä <3

    Leave a Reply